Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ετοιμάζει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό μετά τη διακοπή!

Ετοιμάζει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό μετά τη διακοπή!
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 23:53
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός δεν ικανοποίησε με την εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και στα προηγούμενα ματς με εξαίρεση το ματς με την Μπράγκα και είναι σίγουρο πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα τα αφήσει έτσι. Ο Βάσκος τεχνικός συζήτησε πολύ με τους συνεργάτες του αναφορικά με το παιχνίδι αναλύοντας όλες τις πτυχές του.

Ο Μεντιλίμπαρ στάθηκε σε εκείνο το μεγάλο κομμάτι του αγώνα όπου ο Ολυμπιακός δεν δημιουργούσε και δεν πίεζε όπως πρέπει, δίνοντας χώρους στους «πράσινους» στο τελευταίο χρονικά ματς.

O Ισπανός προπονητής θέλει η ομάδα του να παρουσιάζεται με το μαχαίρι στα δόντια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να μην έχει χαμένα ημίχρονα, να επιβάλλει τον ρυθμό της, να νικάει.

Για τον λόγο αυτό από την Τρίτη (15/10), που επιστρέφουν άπαντες στις προπονήσεις, θα ξεκινήσουν και ειδικά… μαθήματα για να διαφοροποιηθεί η τακτική και να μπουν όλοι οι παίκτες στο πνεύμα της. Ο τεχνικός των κυπελλούχων Ευρώπης προτίθεται να δείξει τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και πως αυτά θα διορθωθούν.

Πρώτο και κύριο είναι πως δεν θέλει να δει ξανά στατικούς παίκτες. Βασικό ζητούμενο του είναι η συνεχόμενη κίνηση χωρίς την μπάλα στα πόδια για να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνεργασίες και οι κενοί διάδρομοι προς την αντίπαλη εστία.

Θέλει να «απλωθεί» το παιχνίδι και με μεγάλες μπάλες, να γίνεται ξαφνική αλλαγή στην αδύναμη πλευρά. Βέβαια αυτά είναι κομμάτια που έχουν δουλευτεί αλλά φυσικά θα γίνουν και ιδιαίτερα μαθήματα με κάποια ποδοσφαιρικά… τρικ αφού πρέπει να γίνει απρόβλεπτος στο παιχνίδι του.

Για αυτό μετά τη διακοπή είναι πολύ πιθανό να δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό...

Διαβάστε επίσης