Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Oλυμπιακός: Το «καυτό» 10ήμερο, η διαχείριση και οι ευκαιρίες!

Oλυμπιακός: Το «καυτό» 10ήμερο, η διαχείριση και οι ευκαιρίες!
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 10:51

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ήδη χρησιμοποιήσει 23 ποδοσφαιριστές στα πρώτα εννέα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο 63χρονος προπονητής πάντως, θα χρειαστεί από όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι, το προσεχές διάστημα και τους θέλει όλους στην… τσίτα. Είναι αξιοσημείωτο πως μέσα σε δέκα μέρες μετά τη διακοπή, δηλαδή από τις 20 Οκτώβρη μέχρι και τις 30 του μήνα, υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια, για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Δύο ματς πρωταθλήματος με Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης, ένα με την Μάλμε, ενώ στη… ζωή των παικτών μπαίνει και το Κύπελλο Ελλάδας, με το παιχνίδι απέναντι στην Καλλιθέα του Ματιέ Βαλμπουενά. Είναι δεδομένο πως οι 23 παίκτες που έχουμε δει, θα αυξηθούν.

Σημειώνεται πως ο Μπακούλας μπορεί να ακολουθήσει τους Κωστούλα και Μουζακίτη, ενώ υπάρχουν στο Ρέντη και τα «διαμαντάκια» Κουτσίδης και Παπακανέλλος. Παράλληλα, «στροφές» ανεβάζει και ο Γιαζίτζι, που μπορεί να αποδειχτεί «χρυσάφι» στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ ο θεσμός του Κυπέλλου είναι αρκετά πιθανό να φέρει και το πρώτο… ρεπό του Τζολάκη, με τους Πασχαλάκη και Αναγνωστόπουλο να ψάχνουν την ευκαιρία τους.

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητη η Ανγκόλα του Κάρμο!

Ασταμάτητη η Ανγκόλα του Κάρμο!

Η Εθνική Ανγκόλας νίκησε με 2-0 τον Νίγηρα και έκανε το 3/3 στα προκριματικά του Copa Africa, με τον στόπερ του Θρύλου να είναι βασικός...