Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Νιάνγκ αποθέωσε τον killer Eλ Κααμπί!

Ο Νιάνγκ αποθέωσε τον killer Eλ Κααμπί!
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 22:45

«Μέλι» έσταζε για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μιλώντας στην εφημερίδα L'Equipe, ο Μαμαντού Νιάνγκ. Ο 44χρονος Σενεγαλέζος, που έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Μαρσέιγ, έχοντας 100 γκολ και 37 ασίστ σε 227 παιχνίδια, έκανε και μια σύγκριση και με τον έτερο διάσημο Μαροκινό επιθετικό, τον Γιουσέφ Ελ Νεσίρι, ο οποίος πήγε από την Σεβίλλη στην Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, στην τουρκική ομάδα είχε αγωνιστεί και ο Νιάνγκ.

Αναλυτικότερα, ο Αφρικανός παλαίμαχος άσος υπογράμμισε πως: «Πιστεύω πως ο Ελ Κααμπί έχει αρχίσει να εξελίσσεται και τα όσα έχει κάνει με τον Ολυμπιακό, μιλάνε υπέρ του». Επιπροσθέτως, όταν στάθηκε στους δύο επιθετικούς της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου, τόνισε πως: «Ο Ελ Νεσίρι ήταν η πρώτη επιλογή χάρη στα επιτεύγματα του στην Σεβίλλη. Στην Τουρκία ωστόσο, αγωνίζεται λιγότερο και δε σκοράρει σε υψηλό βαθμό». Συνέχισε λέγοντας ο Νιάνγκ ότι: «Είναι σαφές, ότι ο Ελ Κααμπί έχει πλέον σημαντικά ατού, για να αγωνιστεί και για να εξασφαλίσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα». Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του και τους λόγους που τον κάνουν ένα πολύ δυναμικό στράικερ.

«Πάνω από όλα, το προφίλ του είναι ενδιαφέρον. Έχει πολύ καλή επαφή με το γκολ, κινείται γρήγορα και έχει το ένστικτο να σκοράρει μέσα στην περιοχή του πέναλτι. Μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα για την Εθνική ομάδα του Μαρόκο» ήταν τα λόγια του Νιάνγκ.

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητη η Ανγκόλα του Κάρμο!

Ασταμάτητη η Ανγκόλα του Κάρμο!

Η Εθνική Ανγκόλας νίκησε με 2-0 τον Νίγηρα και έκανε το 3/3 στα προκριματικά του Copa Africa, με τον στόπερ του Θρύλου να είναι βασικός...

Του πάει το Λονδίνο! (videos)

Του πάει το Λονδίνο! (videos)

Ο Γιώργος Μασούρας έχει φύγει νικητής τρεις φορές από την αγγλική πρωτεύουσα αφήνοντας το στίγμα του...