Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ασύλληπτη γκολάρα του Κωστούλα! (video)

Η ασύλληπτη γκολάρα του Κωστούλα! (video)
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 20:44

Στα… καλύτερα του βρίσκεται ο Μπάμπης Κωστούλας. Ο νεαρός επιθετικός, τα έχει ζήσει όλα, μέσα στο 2024. Κατέκτησε το Youth League με τη φανέλα της Κ19 και με σούπερ εμφανίσεις και βοήθειες στο σκοράρισμα, προπονήσεις και προετοιμασία με την πρώτη ομάδα το καλοκαίρι, πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ως βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, κάτω από τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου, μπήκε ως αλλαγή, στην έδρα της Λιόν και ντεμπούταρε στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα έκανε ντεμπούτο και σε ντέρμπι «αιωνίων» με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και άφησε το στίγμα του και λίγο έλειψε να σκοράρει.

Ωστόσο, ο νεαρός φορ πέτυχε ένα τρομερό γκολ στην φιλική ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Σλοβακία. Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού κινήθηκε πολύ ωραία στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, έλαβε την μπάλα και στην κίνηση έπιασε ένα εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ νικώντας τον τερματοφύλακα.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητη η Ανγκόλα του Κάρμο!

Ασταμάτητη η Ανγκόλα του Κάρμο!

Η Εθνική Ανγκόλας νίκησε με 2-0 τον Νίγηρα και έκανε το 3/3 στα προκριματικά του Copa Africa, με τον στόπερ του Θρύλου να είναι βασικός...

Του πάει το Λονδίνο! (videos)

Του πάει το Λονδίνο! (videos)

Ο Γιώργος Μασούρας έχει φύγει νικητής τρεις φορές από την αγγλική πρωτεύουσα αφήνοντας το στίγμα του...