Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

To μυαλό στους διεθνείς και το ρεπό!

To μυαλό στους διεθνείς και το ρεπό!
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 12:22

Ο Ολυμπιακός έχει… απουσίες στο Ρέντη, αλλά δουλεύει εντατικά, για τα επίσημα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν αργούν για πολύ, καθώς την επόμενη Κυριακή (20/10) θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Αλλά και τα ευρωπαϊκά, πλέον, δεν αργούν, αλλά στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια εβδομάδα για να προετοιμάσει την ομάδα του, με καθημερινές προπονήσεις για να είναι πανέτοιμος και αυτό ακριβώς κάνει.

Η δουλειά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι εύκολη. Ο Ολυμπιακός είναι ευλογημένος με το να έχει πολλούς ποδοσφαιριστές πρώτης ποιότητας, οι οποίοι ωστόσο καλούνται τακτικά στις Εθνικές των χωρών του, με αποτέλεσμα το Ρέντη να… αδειάζει και να γίνονται οι προπονήσεις με ειδικές συνθήκες , ωστόσο αναμένεται να δώσει «γενναίο» ρεπό μετά την προπόνηση της Παρασκευής, μέχρι την Τρίτη.

Ο «Μέντι» έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του πολύ τους διεθνείς, αυτή την περίοδο. Ξέρει καλά τι σημαίνει να έχεις την ομάδα σου πλήρη. Ή όσο το δυνατόν πιο πλήρη γίνεται. Να μην έχεις απώλειες, με τραυματισμούς και απουσίες τέτοιου είδους. Και τώρα, ένα πράγμα σκέφτεται. Να γυρίσουν όλοι υγιείς. Αυτό είναι το μέλημά του. Εκεί είναι στραμμένη η σκέψη του. Αυτό είναι το Νο1 αυτές τις μέρες. Και μετά θα μπει μπροστά η επιχείρηση «αντεπίθεση».

Το σημαντικό είναι παίκτες όπως ο Κάρμο και Ελ Κααμπί που έχουν μεγάλα ταξίδια, να επιστρέψουν υγιείς και χωρίς προβλήματα. Να μην φορτωθεί ο Ολυμπιακός και άλλες απουσίες, αυτή τη στιγμή. Και όταν η ομάδα επιστρέψει στις προπονήσεις πλήρης, θα μπουν μπροστά τα πλάνα, για Λεβαδειακό και Μάλμε και λοιπά ματς. Με φόντο πάντοτε τις κούπες.

Διαβάστε επίσης