Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ικανοποίηση για Γιαζίτζι, πήρε ρυθμό ο Παπακανέλλος

Ικανοποίηση για Γιαζίτζι, πήρε ρυθμό ο Παπακανέλλος
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 11:15

Είναι έτοιμος να δώσει στον Θρύλο αυτό που χρειάζεται. Στα... χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Γιουσούφ Γιαζίτζι μπορεί να γίνει ένας παίκτης «κλειδί», που θα δώσει στους «ερυθρόλευκους» το... κάτι παραπάνω και το έδειξε με το… καλημέρα στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι και γενικά πραγματοποίησε θετική εμφάνιση. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο δεκαριού από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έδειξε και μερικές από τις προθέσεις του για τον ρόλο που θα του δώσει.

Έδειξε πως διαθέτει ποιότητα και όπως φαίνεται μετά την διακοπή θα είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», με το ματς με τον Λεβαδειακό να είναι καλή ευκαιρία να πάρει και εκείνος ρυθμό.

Από εκεί και πέρα στα εξτρέμ ήταν ο Αντώνης Παπακανέλλος είναι από τους «πιτσιρικάδες» που συμμετείχαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία και δεν έχουν πάρει ευκαιρία ακόμα από τον «Μέντι». Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έδειξε αρκετά και ενθαρρυντικά στοιχεία κκαι ο Βάσκος τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος, Ανεβάζει στροφές και δεν θα αργήσει να πάρει κι αυτός την ευκαιρία του καθώς πρόκειται για έναν ταλαντούχο άσο που μπορεί να κάνει την διαφορά στα εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης