Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα δυο «γκολ» που δέχθηκε η ΑΕΚ για τα αφηγήματα

Τα δυο «γκολ» που δέχθηκε η ΑΕΚ για τα αφηγήματα
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 10:22

Φώναζε η ΑΕΚ για τη διαιτησία του Πουλικίδη (με VAR τον Τσακαλίδη), όμως οι διαμαρτυρίες της ήταν στον... βρόντο, δεν είχαν βάση. Δεν έπεισε ότι έχει δίκιο αναφορικά με τα δυο πέναλτι που ζητούσε. Ο Λανουά είχε «ξεκόψει» ότι σε καμία από τις δυο περιπτώσεις («βουτιά» του Περέιρα και ακούσιο χέρι Μιγκέλ Λουίς) δεν υπήρχε παράβαση.

Είναι το πρώτο «γκολ» που δέχθηκε η ΑΕΚ καθώς ο Λανουά διέλυσε το αφήγημα για τη διαιτησία στο Αγρίνιο. Όμως, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει πίσω με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο γκολ.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει πίσω επειδή η τηλεκριτική του Γάλλου αρχιδιαιτητή δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα (7/10) αντί για την Τρίτη (8/10), ενώ από το βράδυ της Κυριακής (6/10) είχε κλειστεί ραντεβού Γκαγκάτση-Ηλιόπουλου. Ένα ραντεβού που επιχείρησαν να παρουσιάσουν ως «ντου» και με τον Ηλιόπουλο εκνευρισμένο, όμως η ΕΠΟ άδειασε την ΑΕΚ καθώς διέρρευσε ότι κλείστηκε από το βράδυ της Κυριακής, μετά από αίτημα που υπέβαλε ο αντιπρόεδρός της Γιώργος Κοσμάς. Αυτό ήταν το δεύτερο «γκολ» που δέχθηκε η ΑΕΚ. Εννοείται ότι, μετά από όλα αυτά, τα μάζεψαν.

Κοινώς, δεν έχουμε ήττα αλλά συντριβή. Μην αποκλείετε το ενδεχόμενο ο Λανουά επίτηδες να «έβγαλε» την τηλεκριτική νωρίτερα για να μην δώσει στην ΑΕΚ την ευκαιρία να κάνει... σόου.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης παρέπεμψε τον Μάριο Ηλιόπουλο στον Λανουά για θέματα διαιτησίας. Όμως, ο Γάλλος δεν θα μπορούσε να του πει κάτι άλλο, πέρα από το ότι οι διαμαρτυρίες του δεν έχουν λογική, επειδή δεν υπάρχουν πέναλτι. Αλλωστε, ο Λανουά, λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Ηλιόπουλου, έπλεξε το εγκώμιο του Πουλικίδη για τη διαιτησία του στο Αγρίνιο. Αυτό έγινε στην εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη των διαιτητών όπου ανέλυσε και στους ρέφερι τις φάσεις, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο από τα πέναλτι που «ζήτησε» η ΑΕΚ.

Η επίσκεψη του Ηλιόπουλου στον Γκαγκάτση τελείωσε κατά τις 2 μ.μ., της Τρίτης. Η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε στις 6 μ.μ.

Διαβάστε επίσης