Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Εκτόξευση» για έξι του Θρύλου!

«Εκτόξευση» για έξι του Θρύλου!
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 18:15

Αλλαγές έκανε πρόσφατα στην αξία των παικτών του Ολυμπιακού, το transfermarkt και αρκετοί «ερυθρόλευκοι» είχαν πράσινο βελάκι στις μετοχές τους. Πολλά πρόσωπα, ειδικότερα σε νεαρή ηλικία, με πιο πρόσφατα παραδείγματα του Μπάμπη Κωστούλα και του Χρήστου Μουζακίτη. Είναι αξιοσημείωτο πως ο Έλληνας επιθετικός κοστολογείται ήδη στα 600 χιλιάρικα, 100 παραπάνω από πριν, ενώ κατά 200 χιλιάρικα πάνω, έχει πάει η αξία του νεαρού χαφ, που κοστολογείται πλέον στα 450 χιλιάρικα.

Φυσικά, μετά από την εντυπωσιακή περσινή σεζόν στο Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και τις πολύ καλές παρουσίες που έχει κάνει εφέτος στην Ευρώπη, ο Κωνσταντής Τζολάκης, η αξία του διεθνή γκολκίπερ, έφτασε τα 4 εκατ. ευρώ. Από τα 2 εκατ. ευρώ που κοστολογούνταν πριν. «Εκτόξευση» έχει κάνει και ο Ανδρέας Ντόη, που πλέον αξίζει 5 εκατ. ευρώ, από τα 4 που ήταν πέρυσι. Το γεγονός πως μπορεί να αποδώσει τόσο ως σέντερ μπακ, αλλά και ως αμυντικό χαφ, τον κάνει ξεχωριστό. Σε ό,τι αφορά τους νέους, δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη και η αύξηση στην αξία του Απόστολου Αποστολόπουλου. Οι μετοχές του, είναι πλέον 100 χιλιάρικα πάνω, αφού πλέον κοστολογείται στις 500.000 ευρώ.

Βέβαια, μια… κατηγορία μόνος του, είναι ο Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός μέσος, μαζί με τον Νταβίντ Κάρμο, έχουν τη μεγαλύτερη αξία πλέον στην ομάδα του Πειραιά. Με τον Έσε να κοστολογείται στα 12 εκατ. ευρώ και αν συνεχίσει έτσι, θα καταρρίψει και άλλα ρεκόρ!

Διαβάστε επίσης