Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συστήθηκε με γκολ ο Γιαζίτζι στη φιλική νίκη του Θρύλου!

Συστήθηκε με γκολ ο Γιαζίτζι στη φιλική νίκη του Θρύλου!
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 15:24

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο απόηχο του τραγικού χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε την ευκαιρία να δει εν δράσει τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, με τον Τούρκο να παίρνει ρυθμό ενόψει της επανέναρξης και να δείχνει με το… καλημέρα τις προθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε στο 5’ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον Ισπανό τεχνικό ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα, ρυθμό πήραν και οι παίκτες που δεν είχαν φανεί έως τώρα, ειδικά εκείνοι που δεν είχαν κάνει προετοιμασία, όπως ο Ντάνι Γκαρθία και Σέρτζιο Ολιβέιρα. Όπως ο Αντώνης Παπακανέλλος που δεν έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων και αγωνίστηκε βασικός.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Αναγνωστόπουλος (46' Μπότης), Κοστίνια (65' Ορτέγκα), Ανδρούτσος (65' Ροντινέι), Τανούλης, Μπιανκόν, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λόλης, Παπακανέλλος, Βέλντε, Γιαζίτζι (65' Έσε).

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης (46′ Κοσέλεφ), Κίνι (46′ Μουντές), Σταυρόπουλος (60′ Μπρόρσον), Μανσούρ (45′ Τσακμάκης), Αθανασίου (46′ Πομόνης), Ουεντραόγκο (46′ Χότζα), Γκονθάλεθ (46′ Καραμάνης), Μπάκου (46′ Αργυρίου), Μίχορλ, Ουάρντα (36′ Βρακάς), Καρλίτος (15′ Φαν Βέερτ)

Διαβάστε επίσης