Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το θράσος του Κωστούλα και η «χημεία» με τον Μουζακίτη!

Το θράσος του Κωστούλα και η «χημεία» με τον Μουζακίτη!
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 10:44

Οι δύο πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, Κωστούλας και Μουζακίτης, έζησαν πολύ έντονα το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και φυσικά θα το έχουν για πάντα στη μνήμη τους. Είναι αξιοσημείωτο πως Κωστούλας και Μουζακίτης, ήταν οι δύο πρώτοι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο, όταν έφτασε η ομάδα στο Μαρούσι. Μαζί τους, ήταν και ένας ακόμα παίκτης. Ο Ανδρέας Ντόη.

Αναφορικά με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα, διότι είναι ο «δάσκαλος» των πιτσιρικάδων, με τους οποίους και σήκωσε την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων. Ο Έλληνας τεχνικός, είχε συνεχώς από κοντά του τα δύο παιδιά και είναι αξιοσημείωτο πως έδινε συνέχεια οδηγίες και στους δύο. Εξάλλου, με τον Κωστούλα μιλούσε πέντε λεπτά, πριν τον ρίξει ο Μεντιλίμπαρ στο γήπεδο. Με τον Μπάμπη πάντως είχαν πάθει… πλάκα όλοι στο «στρατόπεδο» των κατόχων του Κόνφερενς Λιγκ και κυρίως λόγω της αυτοπεποίθησης του. Πριν μπει στο γήπεδο, ο Κωστούλας έλεγε σε όσους ήταν γύρω του: «Εγώ θα το πάρω το παιχνίδι». Και μπορεί τελικά να μην έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, αλλά ήταν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού.

Επιπροσθέτως, οι δύο παίκτες έδειξαν πως μπορούν να συνεννοηθούν πολύ καλά, αφού… γνωρίζονται από την Κ19 και «βλέπονται» με κλειστά μάτια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αξιοσημείωτο πως σε ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Χρήστος Μουζακίτης- ο οποίος έχει εξαιρετικά χτυπήματα στις στατικές φάσεις- και βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι ο Κωστούλας, φάνηκε πως είχαν δουλέψει κάποιο σύστημα από πέρυσι, με την ομάδα που κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ. Στην εκτέλεση, ο Μουζακίτης έδειξε το νούμερο «1» στον Μπάμπη και είναι δεδομένο πως έχουν και άλλες δουλεμένες συνεργασίες στο μπλοκάκι τους.

Διαβάστε επίσης