Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η ατάκα του Τσέφεριν για το Ευρωπαϊκό του Θρύλου!

Η ατάκα του Τσέφεριν για το Ευρωπαϊκό του Θρύλου!
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 10:21

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν βρίσκεται στην Αθήνα για τη Γενική Συνέλευση της ECA και ήταν εκείνος που ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της UEFA ξεκίνησε την ομιλία του με αποθεωτικά λόγια για την Αθήνα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στην κατάκτηση του Europa Conference League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στη Γενική Συνέλευση της ECA. Η Αθήνα, στην πραγματικότητα, είναι η πιο γνωστή αθλητική πόλη. Η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως είπε ο υπουργός. Και έχει ιδιαίτερη θέση στην αθλητική ιστορία. Πολλοί σύλλογοι στην ευρύτεροι περιοχή ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Η χώρα έχει παρακολουθήσει εκπληκτικά ποδοσφαιρικά βράδια. Ο τελικός του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ ήταν ένα εκπληκτικό event, ήταν αγνό ποδόσφαιρο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, ειδικά ο Θοδωρής (χαμόγελα προς τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη), την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού; Ήταν η πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλο από ένα ελληνικό κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, κατέκτησε δύο τίτλους πέρυσι, αφού ήταν πρωταθλητής Ευρώπης και στους νέους. Και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Αταλάντα και ο Ολυμπιακός είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα ότι ακόμα και μικρότερα κλαμπ μπορούν να ανέβουν στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και γι' αυτό αγωνιζόμαστε».

Διαβάστε επίσης