Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δοκιμές και ευκαιρίες από τον «Μέντι» με Ατρόμητο

Δοκιμές και ευκαιρίες από τον «Μέντι» με Ατρόμητο
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 00:11

Το Ρέντη έχει αδειάσει αυτές τις ημέρες. Οι διεθνείς του Ολυμπιακού φτάνουν στους 14 με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει διαφοροποιήσει τον τρόπο δουλειάς και τις προπονήσεις, μιας κι έχει στη διάθεσή του λιγότερους παίκτες.

Την Πέμπτη (10/10) έχει προγραμματιστεί και δίτερμα, προπονητικού χαρακτήρα, με τον Ατρόμητο Ένα ματς στο οποίο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι είναι στο Ρέντη. Κυρίως οι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ ή δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, ο «Μέντι» θα έχει την ευκαιρία να δει εν δράσει τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, με τον Τούρκο να παίρνει ρυθμό ενόψει της επανέναρξης.

Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία να πάρουν κι άλλο ρυθμό παίκτες που τον χρειάζονται όπως έχει φανεί έως τώρα, ειδικά εκείνοι που δεν είχαν κάνει προετοιμασία, όπως ο Ντάνι Γκαρθία και Σέρτζιο Ολιβέιρα. Όπως και να πάρουν χρόνο στην πρώτη ομάδα κι άλλοι νέοι παίκτες, για παράδειγμα ο Αντώνης Παπακανέλλος που δεν έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων, αλλά και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα που στελέχωσαν την Κ19. Ο λόγος Λαμίν Σιλά και τον Αμπντουλατίφ Ταϊγέ Γιουσούφ.

Να σημειωθεί ότι δεν θα αγωνιστούν λόγω ενοχλήσεων οι Τσικίνιο, Γουίλιαν και Ζέλσον Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Για δες ποιος μιλάει: Ο Παναθηναϊκός!

Για δες ποιος μιλάει: Ο Παναθηναϊκός!

Ευνοήθηκε στις 4 από τις 7 αγωνιστικές από τους Ευαγγέλου, Κατσικογιάννη, Φωτιά, Μπουξμπάουμ, ενώ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έπρεπε να αποβληθούν οι Τσέριν, Μλαντένοβιτς