Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Για δες ποιος μιλάει: Ο Παναθηναϊκός!

Για δες ποιος μιλάει: Ο Παναθηναϊκός!
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 21:50

Να μιλάει Παναθηναϊκός για διαιτησία; Γελάνε και τα τσιμέντα! «Μιλάει» η ομάδα που ευνοήθηκε στις 4 από τις 7 αγωνιστικές, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου έπρεπε να αποβληθούν οι Τσέριν και Μλαντένοβιτς. Πριν τον Γερμανό Ζίμπερτ που τον ευνόησε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, φάλτσα υπέρ του είχαν οι διαιτητές Ευαγγέλου (Αθηνών), Κατσικογιάννης (Ηπείρου), οι VAR Φωτιάς (Πέλλας), Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και ο AVAR Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής).

Είναι σύμπτωση ότι το σπρώξιμο στον Παναθηναϊκό άρχισε μετά από σχόλιο του Λανουά την πρώτη αγωνιστική; Είχε σχέση με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1 και ο Γάλλος αρχιδιαιτητής έψεξε τον Σιδηρόπουλο επειδή «ένας επιτιθέμενος βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου από το τείχος» κατά την εκτέλεση του φάουλ από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ. Ποτέ δεν είπε ότι δεν έπρεπε να μετρήσει, όμως το κακό είχε γίνει!

Αναλυτικά:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0 (2η αγωνιστική): Κακώς, ακυρώθηκε γκολ του Λεβαδειακού που πέτυχε ο Γιαννιώτας επειδή ως οφσάιντ του Οσμπολτ. AVAR ο Μπουξμπάουμ. Οι γραμμές δεν μπήκαν σωστά καθώς αυτό αμφισβητήθηκε έντονα. Σημειώστε ότι ο διαιτητής Τσέτσιλας (Καστοριάς) έδωσε 20 φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού και 13 υπέρ των φιλοξενούμενων.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2 (3η αγωνιστική): Στο 11' ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον Κώτσιρα, που... επιβεβαίωσε ο VAR Φωτιάς, ακύρωσε γκολ της Καλλιθέας. Είπαν μια μπούρδα ότι το γκολ θα ακυρώνονταν επειδή υπήρχε οφσάιντ που όμως δεν υπήρχε! Ο Λανουά δεν σχολίασε την φάση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-1 (5η αγωνιστική): Με το σκορ στο 1-1 ο Ευαγγέλου (Αθηνών), όπως και ο VAR Ζαμπαλάς (Ηπείρου) δεν καταλόγισαν πέναλτι σε χέρι του Αράο στο 79'. Μπορεί ο Λανουά να τους ξεμπρόστιασε στην τηλεκριτική, όμως τους έδωσε σερί ορισμούς. Το 2-1 έγινε στο 81', όμως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, ενώ ο VAR σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν μπορούσε να παρέμβει για το φάουλ που κακώς δεν είχε σφυρίξει ο διαιτητής, γιατί η μπάλα είχε αλλάξει δύο φορές κατοχή, άρα ο Ευαγγέλου φέρει 100 % την ευθύνη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0 (7η αγωνιστική): Ο Τσέριν έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο 31' επειδή σήκωσε το πόδι του στο κεφάλι του Ροντινέι, ενώ ο Μλαντένοβιτς έπρεπε να αντικρύσει δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονική χρήση χεριού (αγκωνιά εκτός φάσης) στον Κωστούλα.

Διαβάστε επίσης