Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο ECA που γίνεται στην Αθήνα! (photos)

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο ECA που γίνεται στην Αθήνα! (photos)
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 14:04

Τριήμερο (8-9-10/10) όπου θα επικυρωθούν σημαντικές αποφάσεις για τη μελλοντική δομή των μελών και την ανάπτυξή της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων. Στην Αθήνα έχουν συγκεντρωθεί αξιωματούχοι και παράγοντες από 700 μέλη ευρωπαϊκών συλλόγων για να συζητήσουν, ενισχύοντας τις συνεργασίες στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Φυσικά, δεν θα έλειπε ο Ολυμπιακός από αυτό το σπουδαίο γεγονός. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το παρών, με εκπροσώπους τον Αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά και τον Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστα Βερνικό. Eνώ, δεν αποκλείεται στην τελευταία μέρα της 31ης Γενικής Συνέλευσης του ECA να δώσει το παρών και ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στις δράσεις του εν λόγω εγχειρήματος, συμμετείχαν και οι Ροντινέι και Αντώνης Παπακανέλλος, όπου έπαιξαν και έβγαλαν φωτογραφίες με παιδιά.

Να σημειωθεί ότι, πέρσι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φιλοξενήσει μέλη του ECA στο Ρέντη, αλλά και παράγοντες ομάδων της Ευρώπης, και παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας τους. Αποδεικνύοντας με όλα αυτά ότι ο Ολυμπιακός ανήκει εδώ και χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ελίτ του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης