Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η προσμονή να «πιάσουν» οι μεταγραφές!

Η προσμονή να «πιάσουν» οι μεταγραφές!
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 13:41

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δώσει χρόνο στους νεαρούς Μουζακίτη και Κωστούλα.

Εκτός από τη δικαίωση που μπορεί να αισθάνεται, ο Μεντιλίμπαρ έχει και μία προσμονή ενόψει και της συνέχειας των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Αυτή φυσικά δεν είναι άλλη από τις μεταγραφές. Δεν πρέπει να έχει γίνει ξανά καμία από τις μεταγραφές μέχρι τώρα να μην έχουν δώσει κάτι στην ομάδα.

Ο μόνος που έχει δώσει λύσεις και δείχνει να έχει «κολλήσει» μέχρι στιγμής είναι ο Λορέντσο Πιρόλα, αλλά με την έλευση του Νταβίντ Κάρμο, είναι δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Βάσκος τεχνικός περιμένει μετά τη διακοπή μία βελτίωση από τους νεαποκτηθέντες που αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά που μέχρι τώρα κινούνται σε ρηχά νερά ή δεν έχουν αποκτήσει τον απαιτούμενο ρυθμό, λόγω του ότι δεν έχουν κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι. Όπως και να ‘χει μετά τη διακοπή ο Μεντιλίμπαρ περιμένει να πάρει πράγματα από τις μεταγραφές του. Διότι είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι εάν ήταν καλά αγωνιστικά θα έμπαιναν και στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και θα έδιναν άλλη πνοή και θα βοηθούσαν να μην ερχόντουσαν τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης