Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γουστάρει «φουλ» Ολυμπιακό ο Γιαζίτζι και θέλει να πετύχει!

Γουστάρει «φουλ» Ολυμπιακό ο Γιαζίτζι και θέλει να πετύχει!
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 11:30

Είναι έτοιμος να δώσει στον Θρύλο αυτό που χρειάζεται. Στα... χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Γιουσούφ Γιαζίτζι μπορεί να γίνει ένας παίκτης «κλειδί», που θα δώσει στους «ερυθρόλευκους» το... κάτι παραπάνω!

O Toύρκος μεσοεπιθετικός έχει πιάσει εντατική δουλειά στο Ρέντη, με στόχο να βρεθεί σε αγωνιστική κατάσταση το συντομότερο δυνατό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών, δίνει την ευκαιρία σε παίκτες όπως ο Γιαζίτζι να δουλέψει σκληρά και να φτάσει στο ανάλογο επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, ώστε να «μπει» άμεσα στο ροτέισον για το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη στην πρώτη φάση της League Phase του Europa League.

Ο 27χρονος άσος αποτελεί ένα «πολυεργαλείο» μεσοεπιθετικά και θα μπορούσε να λύσει στο δημιουργικό κομμάτι, τα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό, ενώ με την ίδια ευχέρεια μπορεί να παίξει στα δεξιά, αλλά ενίοτε και στην κορυφή της επίθεσης, ενώ πιο σπάνια έχει αγωνιστεί στο αριστερό «φτερό» της «φροντ λάιν».

Ο διεθνής άσος βέβαια, έχει κάνει το… απίστευτο στην καριέρα του. Σύμφωνα με το transfermarkt, έχει παίξει… παντού από τη μέση και μπροστά. Σαν σέντερ φορ, ως αριστερός εξτρέμ και χαφ, ως δεξιός εξτρέμ και δεξιός χαφ, πίσω από τον φορ ως «δεκάρι», σαν «οκτάρι», αλλά και σαν δεύτερος επιθετικός.θ

Διαβάστε επίσης