Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εξαιρετικός και με σούπερ νούμερα στο ΟΑΚΑ ο Ρέτσος!

Εξαιρετικός και με σούπερ νούμερα στο ΟΑΚΑ ο Ρέτσος!
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 09:40

«Μπήκε» και άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού, στο κέντρο της άμυνας, ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο αρχηγός του θρύλου στο ΟΑΚΑ, είχε μείνει εκτός στο ξεκίνημα της σεζόν για σχεδόν 40 ημέρες, λόγω ενός τραυματισμού που υπέστη πριν την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον Βόλο.

Κόντρα στη Λιόν επέστρεψε και έκτοτε μοιάζει σαν να μην έλειψε ποτέ. Άλλωστε, σε σύστημα 3-5-2, ο 26χρονος αμυντικός, ήταν πάρα πολύ καλός και στο ματς εκείνο έπιασε 100 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα». Από εκείνο το ματς, έχοντας και τον ηγέτη Νταβίντ Κάρμο στο πλευρό του, είναι στα… καλύτερα του και βοήθησε τον θρύλο να διατηρήσει το «μηδέν» στα παιχνίδια με Ατρόμητο, Μπράγκα και ΠΑΟ. Αναλυτικότερα, απέναντι στο τριφύλλι πραγματοποίησε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση με 10/11 κερδισμένες μονομαχίες, ενώ ήταν ανίκητος στο «αέρα» όπου είχε το απόλυτο με 7/7 κερδισμένες.

Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7 αμυντικές ενέργειες και 2 ανακτήσεις κατοχής της μπάλας, ενώ όπως συνέβη και με τον Ίνγκασον, δεν δέχθηκε καμία τρίπλα από αντίπαλο. Συνολικά είχε 38 ενέργειες με την μπάλα με 14/24 εύστοχες πάσες.

Διαβάστε επίσης