Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του ο Ιμπόρα

Δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του ο Ιμπόρα
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 00:05

Απογοητευμένος με την παρουσία του στη Λεβάντε ο Ιμπόρα. Ο παίκτης που είχε καθοριστική συμβολή στην παρθενική κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου από ελληνική ομάδα εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα της Βαλένθια.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» δεν είναι ικανοποιημένος από το πόσο αγωνίζεται και το δημοσιοποίησε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος παίζοντας 20 λεπτά. Έχω μιλήσει με τον προπονητή και, ενώ σέβομαι την απόφασή του, θέλω να δουλέψω σκληρά για να παίζω 90 λεπτά»

Παρόλο που ο Ιμπόρα ξεκίνησε ως βασικός στην αναμέτρηση με την Εϊμπάρ στις πρώτες αγωνιστικές, στη συνέχεια ο χρόνος του στο γήπεδο μειώθηκε σημαντικά και σε δηλώσεις του, υπογράμμισε ότι θέλει να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και είναι αποφασισμένος να παλέψει για να κερδίσει ξανά τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Στην συνέχεια τόνισε επίσης ότι η προσωπική του επιθυμία δεν πρόκειται να βάλει την ομάδα σε δεύτερη μοίρα: «Δεν μπορώ να αφήσω τον εγωισμό μου να υπερισχύσει της ομάδας. Θα αγωνιστώ όσο χρειαστεί και θα κάνω ό,τι μπορώ για να στηρίξω την προσπάθεια της Λεβάντε»

Διαβάστε επίσης

Τα «μονά ζυγά» της ΑΕΚ

Τα «μονά ζυγά» της ΑΕΚ

Όταν είχε το πάνω χέρι στην ΕΠΟ έρχονταν ξένοι διαιτητές από το κάτω ράφι και δεν δημοσιοποιούνταν οι διάλογοι του VAR.