Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Κόπηκαν» αμέσως οι φωνές του Παναθηναϊκού για τον Ρέτσο

«Κόπηκαν» αμέσως οι φωνές του Παναθηναϊκού για τον Ρέτσο
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 22:47

Μια που φώναξε και μια που σταμάτησε ο Παναθηναϊκός, σχετικά με δήθεν πέναλτι του Παναγιώτη Ρέτσου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Κατάλαβαν ότι δεν τους πιστεύει κανείς και έκαναν όπισθεν ολοταχώς.

Σε συνδυασμό με το σενάρια ότι ο Αλόνσο ήταν να φύγει και ότι τον κρατάει «χωρίς να υπάρχει απεριόριστη στήριξη, παρά θα κρίνεται σε κάθε ματς», άρα μέχρι μέχρι να φύγει, είχαν προηγηθεί και τα εξής:

-Η τηλεκριτικός του ΣΚΑΪ του Αλαφούζου Ελένη Λαμπαδαρίου, σε αντίθεση με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε ότι δεν υπήρχε παράβαση από τον Ρέτσο, προσθέτοντας ότι δεν είχε πρόθεση και είχε τα χέρια του σε φυσική θέση.

-Και ο Λανουά στην ανάλυση των φάσεων τόνισε ότι ο Ρέτσος «πηδάει με το χέρι του σε φυσική θέση. Διεκδικεί τη μπάλα μετά από κεφαλιά του επιτιθέμενου προς τα πίσω. Μικρή απόσταση. Φυσική κίνηση των χεριών. Καμία δυνατότητα να αποφύγει την επαφή. Το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί».

Ετσι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δημιουργήσει εντυπώσεις. Αλλωστε, είναι ευνοημένος από τη διαιτησία και κατάλαβε ότι μόνο χαμένος θα έβγαινε από έναν τέτοιο θόρυβο.

Ως γνωστό έχασε με το... καλημέρα, ειδικά με την ανάλυση της Λαμπαδαρίου το ίδιο βράδυ. Στόχος και του Λανουά ήταν να μπει τέλος σε αυτόν τον θόρυβο και για αυτό δημοσιοποίησε το βίντεο της τηλεκριτικής του Δευτέρα (7/10) αντί για Τρίτη (8/10) όπως συνήθιζε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Αυτό αφορά και το... σόου της ΑΕΚ για το ματς στο Αγρίνιο.

Πως να συνεχιστεί η κουβέντα για τη διαιτησία όταν ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που ευνοήθηκε; Ο Ζίμπερτ έπρεπε να αποβάλει τους Τσέριν και Μλαντένοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Τα «μονά ζυγά» της ΑΕΚ

Τα «μονά ζυγά» της ΑΕΚ

Όταν είχε το πάνω χέρι στην ΕΠΟ έρχονταν ξένοι διαιτητές από το κάτω ράφι και δεν δημοσιοποιούνταν οι διάλογοι του VAR.