Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Aποθέωση του Θρύλου στο σερί του «βράχου» Τζολάκη! (photo)

Aποθέωση του Θρύλου στο σερί του «βράχου» Τζολάκη! (photo)
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 11:04

Ένα από τα παιδιά που πίστεψε πολύ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με το «καλημέρα» και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, «κέρδισε» αμέσως τον Βάσκο τεχνικό – που αρέσκεται να δουλεύει με νέα παιδιά και να «εκτοξεύει»- και αυτός ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που έλαβε, με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Πλέον δικαιωματικά έχει πάρει την φανέλα βασικού, χωρίς καμία αμφισβήτηση από κανέναν και το πιστοποίησε και στα τελευταία τρία ματς του Θρύλου κόντρα σε Ατρόμητο, Μπράγκα και Παναθηναϊκό.

Ο «Τζόλα» βρίσκεται σε τρομερή φόρμα το τελευταίο διάστημα και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα του Ολυμπιακού. Με τά το… αθόρυβο και πολύτιμο ματς με την Μπράγκα, απέδειξε ξανά στο τρίτο του ντέρμπι «αιωνίων» στα γκολκπόστ του Θρύλου παρέχει ασφάλεια και ο Μεντιλίμπαρ έχει το κεφάλι του για αυτήν την θέση. Ήταν τρομερός στις τοποθετήσεις του, με εξαίρεση την στιγμή που προηγήθηκε της φάσης με τον Σπόραρ, που την διόρθωσε μόνος του με δύο σπουδαίες αποκρούσεις και αυτό πρόσφερε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην άμυνα. Ο νεαρός πορτιέρε έδειξε μέσα από μια δύσκολη φάση τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτει, προσόν σπάνιο και πολύτιμο για τη συγκεκριμένη θέση!

Γι’ αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακό τον αποθέωσε με μία ανάρτηση για το σερί με μηδέν παθητικό δείτε:


Διαβάστε επίσης