Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ανιγκό: «Kωστούλας και Μουζακίτης, αλλά και τα άλλα παιδιά θα κάνουν τον Ολυμπιακό περήφανο στο μέλλον»

Ανιγκό: «Kωστούλας και Μουζακίτης, αλλά και τα άλλα παιδιά θα κάνουν τον Ολυμπιακό περήφανο στο μέλλον»
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 21:46

Ο Ολυμπιακός τα 14 χρόνια που βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο «τιμόνι» της ομάδας έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στην Ακαδημία και στις Σχολές του, με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνα τους.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό. Η αγάπη του για την Ακαδημία, τα νέα παιδιά και το όνειρο του να δει παιδιά της να είναι πρωταγωνιστές στην πρώτη ομάδα και αυτό έχει γίνει και θέλει να συνεχιστεί. Aυτό είναι το όραμα του, το οποίο όμως δεν έγινε εν μια νυκτί. Χρειάστηκε χρόνο, σωστό πλάνο, υπομονή, δουλειά, στήριξη και τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια είναι αδιαμφισβήτητα ο Ζοζέ Ανιγκό. Ο επί 14 χρόνια απόλυτος κουμανταδόρος της Μαρσέιγ και τώρα του Θρύλου. Ένα πρόσωπο με εμπειρία, σεβάσμιο στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με γνώσεις στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, ήταν αυτός που αισθάνεται περήφανος από ποτέ που πέρασαν από τα χέρια του οι Μουζακίτης και Κωστούλας.

Ο Γάλλος ποδοσφαιράνθρωπος έκανε μία ανάρτηση στα social media αποθεώνοντας τους δύο μικρούς που έκαναν το ντεμπούτο του σε ντέρμπι «αιωνίων» και τόνισε πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι τον δρόμο τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«2 παιδιά μας από την Ακαδημία, Κωστούλας, Μουζακίτης, δεν ξεχνάμε και τα άλλα που έρχονται και στην ωριμότητα και θα κάνουν τον Ολυμπιακό περήφανο στο μέλλον!!! Τίποτα δεν γίνεται τυχαία η δουλειά έχει ανταμείψει το αποτέλεσμα είναι μπροστά στα μάτια μας».


Διαβάστε επίσης