Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα «γκάζια» του Μεντιλίμπαρ στο ημίχρονο και ο Κωστούλας!

Τα «γκάζια» του Μεντιλίμπαρ στο ημίχρονο και ο Κωστούλας!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 21:00

Κάθε ματς είναι επιλογές. Επιλογές των προπονητών, που το προετοιμάζουν και επιλέγουν την ενδεκάδα. Επιλογές των παικτών, μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα… Όλα αυτά, διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Και στο ΟΑΚΑ, η επιλογή του Μεντιλίμπαρ να πάει με μία «αναγκαστική» αλλαγή, λόγω του τραυματία Τσικίνιο, σε σχέση με την ομάδα, την οποία παρέταξε κόντρα στην Μπράγκα, μεσοβδόμαδα, δεν… βγήκε στο πρώτο ημίχρονο ως προς την εμφάνιση, με τον Ολυμπιακό να δέχεται φάσεις από τον ΠΑΟ και να απειλεί ελάχιστα.

Αυτό φυσικά το διέκρινε ο Βάσκος τεχνικός και ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος από τα όσα έκαναν οι παίκτες τους στον αγωνιστικό χώρο και τους «γκάζωσε» στα αποδυτήρια, προκειμένου να αλλάξουν νοοτροπία και τρόπο σκέψης.

«Δεν παίζουμε. Δεν πιέζουμε σωστά. Δεν κινούμαστε γρήγορα. Οι πάσες μας είναι αργές, οι κινήσεις είναι κακές. Κάνουμε συνέχεια λάθη και διώχνουμε την μπάλα χωρίς λόγο. Νομίζετε πως έτσι θα νικήσουμε εδώ;», είπε μεταξύ άλλων.

Φυσικά, δεν έμεινε μόνο στα λόγια καθώς έβαλε στο παιχνίδι το νεαρό Κωστούλα στο ματς αντί του Ολιβέιρα και όλοι είδαμε έναν άλλο Ολυμπιακό, με τον Μεντιλίμπαρ να δικαιώνεται με την επιλογή του 17χρονου φορ, όπου έκανε αυτά ακριβώς που του είχε πει. Δεδομένο είναι ότι θα μπει ακόμα πιο «ενεργά» στο βασικό ροτέισον μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, βλέποντας την κατάσταση των υπόλοιπων παικτών που αγωνίζονται από την μεσοεπιθετική και μπροστά.

Διαβάστε επίσης