Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συλλήψεις στο ντέρμπι «αιωνίων»

Συλλήψεις στο ντέρμπι «αιωνίων»
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 17:00

Στη σύλληψη εννέα ατόμων, ηλικίας 17 έως 46 ετών, προχώρησε το βράδυ της Κυριακής η ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες, μεταξύ άλλων, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και της νομοθεσίας για την αντιμετώπιση της βίας σε αθλητικούς χώρους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα, οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν να κατέχουν μικροποσότητες κάνναβης, πυροτεχνήματα, καπνογόνα, σιδερογροθιά και αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου την 6-10-2024 το βράδυ στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν 9 άτομα, ηλικίας 17, 18, 23, 27, 31, 36 38 και 46 ετών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Αστυνομικό Τμήμα ΟΑΚΑ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους –κατά περίπτωση– για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους ανωτέρω σε προελέγχους πριν την έναρξη του αγώνα, κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, 2 πυροτεχνήματα, 2 καπνογόνα, σιδερογροθιά και αναδιπλούμενο μαχαίρι».

Διαβάστε επίσης