Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η απίστευτη ασυλία του Τσέριν! Δύο βίαια μαρκαρίσματα, καμία αποβολή! (videos)

Η απίστευτη ασυλία του Τσέριν! Δύο βίαια μαρκαρίσματα, καμία αποβολή! (videos)
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 16:40

Τα μάτια στο μαρκάρισμα του Τσέριν που ήταν για κόκκινη κάρτα έκλεισε ο διαιτητής Ζίμπερτ στο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού προσπαθώντας να κόψει την επίθεση του Θρύλου σήκωσε το πόδι ψηλά στο κεφάλι του Ροντινέι. Η πρόθεση είναι αυτή που μετράει, αν τον χτυπούσε δυνατά θα τον έστελνε στο νοσοκομείο. Ο Γερμανός ρέφερι έδωσε φάουλ, αλλά δεν τον απέβαλλε και το εξής οξύμωρο ήταν, ότι δεν του δώθηκε ούτε κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα στο χαρακτηριστικό πλάνο, φαίνεται ο διαιτητής να του κάνει παρατηρήσεις και να του λέει να ηρεμήσει. Απίστευτα πράγματα, για τον παίκτη του ΠΑΟ, όπου η ομάδα του γλίτωσε από το 31’ να παίξει με παίκτη λιγότερο. Να ανάψουν μία λαμπάδα στον Ζίμπερτ αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλοβένος χαφ δεν είναι η πρώτη του φορά που παίζει τόσο βίαια κόντρα σε αντίπαλο του. Πιο συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ΠΑΟ-Λεβαδειακός (1-0), ο παίκτης του ΠΑΟ φαίνεται ξεκάθαρα να πατάει στο στήθος στον Μπάλτσι, αλλά ούτε σε αυτή την φάση αποβλήθηκε. Μιλάμε για πραγματική ασυλία στον συγκεκριμένο.

Δείτε τις φάσεις:



Διαβάστε επίσης