Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

To ΜEGA για το ντέρμπι «αιωνίων» (video)

To ΜEGA για το ντέρμπι «αιωνίων» (video)
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 15:00

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να μένει πίσω από την κορυφή, και τον Ολυμπιακό να πιάνει στη 2η θέση την ΑΕΚ και τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός είχε τις μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στον Παναθηναϊκό, με κορυφαία του Μασούρα στο 91′, αλλά δεν βρήκε δίχτυα με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ να μένει στο 0-0.

Οι «πράσινοι» ήταν περισσότερο δραστήριοι στο πρώτο 45λεπτο όπου είχαν και τις καλύτερες τους στιγμές, αρχικά με τα σουτ των Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς και καλύτερη αυτή στις καθυστερήσεις όταν ο Σπόραρ από κοντά απέτυχε δύο φορές να νικήσει τον Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός είχε να αντιπαρατάξει την σπουδαία ευκαιρία στο 35ο λεπτό με τον Ελ Καμπί να περνάει τον Λοντίγκιν και να πλασάρει για το 0-1 αλλά τον Ίνγκανσον να σώζει την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός επικράτησε απόλυτα και έφτασε τρεις φορές πολύ κοντά στο γκολ με αποκορύφωμα την μεγάλη στιγμή του 91ου λεπτού όταν ο Κωστούλας έβγαλε τον Μασούρα τετ α τετ με τον Λοντίγκιν όμως να κρατάει το μηδέν.

Στο 56΄ είχε προηγηθεί η κεφαλιά του Ελ Καμπί που βρήκε τον Λοντίγκιν και στο 70΄η διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον σπουδαίο και χθες Μουζακίτη να σουτάρει δυνατά, τον 34χρονο τερματοφύλακα να διώχνει ασθενώς και τους Ελ Καμπί και Κωστούλα να μην μπορούν να σκοράρουν.

Με την ισοπαλία ο Ολυμπιακός έπιασε ΑΕΚ και Άρη στη δεύτερη θέση στους 14 βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας, στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας τις προβληματικές εμφανίσεις.

Με την πράσινη ΠΑΕ πάντως να τα ρίχνει στην διαιτησία ανακαλύπτοντας πέναλτι που δεν έγιναν, παρότι στο χθεσινό ντέρμπι υπήρξαν φάσεις όπως αυτή του Τσέριν πάνω στον Ροντινέι που ευνοήθηκαν.

TAGS

Διαβάστε επίσης