Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Xτίζει» εδάφος για να ευνοηθεί στη συνέχεια ο ΠΑΟ

«Xτίζει» εδάφος για να ευνοηθεί στη συνέχεια ο ΠΑΟ
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 12:30

Μήπως είδαν και ποτέ στο μέλλον; Κοντόφθαλμα βλέπουν πάντοτε οι αντίπαλοι του Θρύλου… Πως θα έχουν καμιά εφήμερη χαρά, πως θα πλήξουν τον Ολυμπιακό, πρωτίστως. Και μετά πως θα επενδύσουν στις ομάδες τους, να τις κάνουν καλύτερες και να προσπαθήσουν να ανέβουν επίπεδο… Κοίταζαν και κοιτούν μόνο πως θα πάρουν κάναν τίτλο να… σώσουν τη χρονιά, να μην τους «κράζουν» ως συνήθως, οι οπαδοί τους, γιατί στην Ελλάδα είχε «φάπα»…

Αυτή την τακτική την έχει διαχρονικά ο Παναθηναϊκός, όπου για να μην παραδεχτεί την ανυπαρξία του ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια, έχει έτοιμη την «καραμέλα» της διαιτησίας. Το είδαμε και στο χθεσινό ντέρμπι που το παίζει αδικημένος χωρίς λόγο, ενώ στην πραγματικότητα είναι και ευνοημένος αν βάλουμε κάτω τις φάσεις μία-μία.

Βγήκαν και οι αιώνοι άτιτλοι και έβγαλαν ανακοίνωση, περί αλλοίωσης αποτελέσματος για ένα πέναλτι που σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν υπάρχει και το ίδιο τους Μέσο «προπαγάνδας» τους… ξεμπρόστιασε. Δεν τα έβρισκαν εκ των έσω χρόνια τώρα, θα τα βρουν τώρα; Δεν μπορούν να συννενοηθούν, οι απίστευτοι που έχουν αυτοσκοπό να ευνοηθούν για να μην χάσουν κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Εμφανής ο σκοπός των Παναθηναϊκού, θέλει να κάνει «μπάχαλο» τη διαιτησία επειδή δεν του αρέσει το 50-50 και δημιουργεί κλίμα για να πάρει τα σφυρίγματα του. Γνωστή τακτική «εξυγιαντική», το ίδιο κάνει και η ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

To ΜEGA για το ντέρμπι «αιωνίων» (video)

To ΜEGA για το ντέρμπι «αιωνίων» (video)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να μένει πίσω από την κορυφή, και τον Ολυμπιακό να πιάνει στη 2η θέση την ΑΕΚ και τον Άρη.

Προχωράς, δουλεύεις, νικάς

Προχωράς, δουλεύεις, νικάς

Μονόδρομος η συνέχεια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έχει χρόνο να σταθεί περισσότερο, από όσο χρειάζεται, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.