Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σύμμαχοι και στην κλάψα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Σύμμαχοι και στην κλάψα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 11:19

Θα αρχίσουμε λέγοντας το εξής απλό και κατανοητό: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ οτιδήποτε «πονάει» την «εξυγίανση». Εμείς, όχι ο Ολυμπιακός. Εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ. Στηρίζουμε οτιδήποτε βάζουν απέναντι και προσπαθούν να πλήξουν οι «εξυγιαντές», όπως έκαναν και κάνουν αδιάκοπα με τον Ολυμπιακό μας. Κατά βάση, όμως, στηρίζουμε απόλυτα και αδιαπραγμάτευτα, την ισονομία. Στηρίζουμε το να βλέπουμε λάθη προς όλους και όχι ΜΟΝΟ προς τον Ολυμπιακό. Στηρίζουμε το να φωνάζουν πολλοί. Στηρίζουμε πέρα και πάνω από όλα, ΜΟΝΟ την ομάδα μας. Και δεν βάζουμε κανέναν πιο πάνω από αυτή.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε μία συντονισμένη προσπάθεια, από τους «συμμάχους» ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, να μας πείσουν ότι αδικηθήκαν από τη διαιτησία και ότι ο Ολυμπιακός… ευνοήθηκε στο ντέρμπι, ενώ η πραγματικότητα είναι άλλη. Πάμε πρώτα στους μόνιμα άτιτλους «πράσινους» που γελάνε και τα… τσιμέντα με το πέναλτι που μόνο αυτοί είδαν, και ας πουν κι ένα ευχαριστώ στον Ζίμπερτ που στον πειθαρχικό τομέα έπαιξε έδρα. Ούτε κίτρινη δεν πήρε ο Τσέριν, στην καρατιά πάνω στον Ροντινέι. Ο Μπακασέτας ακόμη… ψέλνει τον βοηθό και όχι μόνο, ο Μλαντένοβιτς κάλλιστα θα μπορούσε να δει δεύτερη κίτρινη σε δύο περιπτώσεις, αλλά κατά τα άλλα η «μαχητική ψυχή» αδικήθηκε.

Πάμε και στο άλλο παραπονεμένο παιδί της συμμαχίας την ΑΕΚ, που φάνηκε η απουσία του Γιαννάκη Παπαδόπουλου και ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τα... έβαλε με τη διαιτησία. Γελάει ο κόσμος όλος. Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» δεν... αντέχετε, φαίνεται, το «50-50» στη διαιτησία! Είχε μάθει... αλλιώς η «Ενωση».

Νοσταλγούν περασμένα... μεγαλεία οι σύμμαχοι και «φωνάζουν» για αδικία, κρύβοντας τα προβλήματα κάτω από τα χαλάκι.

Διαβάστε επίσης

Προχωράς, δουλεύεις, νικάς

Προχωράς, δουλεύεις, νικάς

Μονόδρομος η συνέχεια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έχει χρόνο να σταθεί περισσότερο, από όσο χρειάζεται, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.