Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προχωράς, δουλεύεις, νικάς

Προχωράς, δουλεύεις, νικάς
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 10:34

Ό,τι έγινε, έγινε. Κυριολεκτικά, όμως. Σε έναν μεγάλο οργανισμό, όπως είναι ο Ολυμπιακός, σε έναν τεράστιο Σύλλογο, η απογοήτευση και η γκρίνια δεν πάνε. Δεν συνάδει με το μεγαλείο του. Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός δεν άφησε μόνο δύο βαθμούς, αυτή είναι η αλήθεια. Άφησε και την καλή εικόνα, την οποία με κόπο έχτιζε, ειδικότερα από το ματς με τον Ατρόμητο που έγινε το restart, μέχρι και το χθεσινό καλό δεύτερο ημίχρονο που δεν το εκμεταλλεύτηκε

Κόπωση, υπερβολική σιγουριά, ατυχία… Κανένα ματς δεν κερδίζεται μόνο με τη φανέλα και το ότι εκείνη του Ολυμπιακού, σε σχέση με εκείνη του Παναθηναϊκού είναι… ασήκωτη, δεν είναι αρκετό, σε ένα ντέρμπι, για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι παίκτες θα έπρεπε να το έχουν δουλέψει καλύτερα, στο μυαλό τους, αυτό το κομμάτι. Ναι είναι καλύτεροι. Ναι είναι πιο ποιοτικοί στο τελείωμα των φάσεων. Ναι, είχαν το μομέντουμ ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ναι, ήταν το φαβορί, γιατί δεν «καιγόντουσαν» σε σχέση με τον αντίπαλο τους που είναι σε κρίση, έχοντας έναν προπονητή έτοιμο να αποχωρήσει.. Δεν κατάφεραν να τα βγάλουν στο ΟΑΚΑ, όμως, αυτά.

Ακόμη και έτσι, όμως, ζημιά ανεπανόρθωτη ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Ας είμαστε ρεαλιστές. Μόνο το γόητρο στραπατσαρίστηκε, που δεν κερδήθηκε άλλο ένα ντέρμπι «αιωνίων» και αν και αυτό παίζει ρόλο, σε ένα μακρύ πρωτάθλημα, μεγαλύτερο ρόλο παίζει η αντίδραση που μπορεί να έχει μία ομάδα, μετά από ένα στραβό αποτέλεσμα, όπως αυτό, γιατί όταν είσαι καλύτερος ειδικά σε τέτοιου είδους ματς, μένει με το… παράπονο στο τέλος.. Και ποιος είναι ο τρόπος για να το ξεπεράσει, ο Ολυμπιακός, αυτό το στραβό αποτέλεσμα; Μα ένας είναι: Προχωράει, δουλεύει, νικάει.

Η διακοπή που έρχεται είναι πολύ ωφέλιμη για τον Ολυμπιακό, διότι κακά τα ψέματα υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι ακόμα όπως ο Γουίλιαν και ο Ολιβέιρα και κάποιοι που δεν τους έχουμε δει καν, όπως ο Γιατζίτζι, οι οποίοι μετά το πέρας της διακοπής πρέπει να «κουμπώσουν» περισσότερο με το σύνολο και να δώσουν λύσεις στον Μεντιλίμπαρ. Υπομονή λοιπόν και μακάρι μετά τη διακοπή να δούμε έναν Ολυμπιακό πανέτοιμο για μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε επίσης