Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Απαράδεκτος ο Ζίμπερτ, δεν απέβαλε Μλαντένοβιτς και Τσέριν (photo, video)

Απαράδεκτος ο Ζίμπερτ, δεν απέβαλε Μλαντένοβιτς και Τσέριν (photo, video)
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 01:11

Κατώτερος των περιστάσεων στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν ο Γερμανός διαιτητής Ντάνιελ Ζίμπερτ στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0. Μπορεί να έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρέτσο στο 20', ο οποίος τονίζουμε ότι έδειξε την κλάση του καθώς δεν επηρεάστηκε, όμως ρέφερι της ελίτ κατηγορίας χαρίστηκε στους Μλαντένοβιτς και Τσέριν τους οποίους δεν απέβαλε.

Ο Τσέριν έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 31' επειδή σήκωσε το πόδι ψηλά στο κεφάλι του Ροντινέι. Η πρόθεση είναι αυτή που μετράει, αν τον χτυπούσε δυνατά θα τον έστελνε στο νοσοκομείο.

Δεύτερο μεγάλο λάθος του Ζίμπερτ ήταν στο 85' και έπρεπε ο Μλαντένοβιτς να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να φύγει από το ματς. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε ριψοκίνδυνα το χέρι του στο πρόσωπο του Κωστούλα, σε ενέργεια εκτός φάσης. Τρομερά πράγματα από τον Μλαντένοβιτς.

Οσο για το δήθεν πέναλτι του Ρέτσου; Στο 76' σε φάση στην περιοχή του Ολυμπιακού ο Αράο έκανε χέρι όμως ο Ζίμπερτ δεν έδωσε επιθετικό φάουλ. Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός τα θέλει μονά ζυγά δικά του; Με την ανακοίνωσή του προσπαθεί να επηρεάσει τον Λανουά για τη συνέχεια και να δημιουργεί εντυπώσεις. Με δυο λόγια να κάνει προπαγάνδα.

Δείτε τις φάσεις:

Διαβάστε επίσης