Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ποιο πέναλτι του Ρέτσου; Μέχρι και ο Βαρούχας λέει ότι δεν υπάρχει

Ποιο πέναλτι του Ρέτσου; Μέχρι και ο Βαρούχας λέει ότι δεν υπάρχει
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024 - 00:30

Είναι να γελάει κανείς, σχετικά με τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για δήθεν πέναλτι σε χέρι του Ρέτσου στο 45+1'. Μέχρι και ανακοίνωση έβγαλε ο Παναθηναϊκός για τον Γερμανό Ζίμπερτ για να γελάσουμε ακόμη περισσότερο. Τι άλλο θα σκεφτούν οι άνθρωποι για να επηρεάσουν καταστάσεις, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος;

Μέχρι και ο Βαρούχας σχολίασε ότι δεν υπάρχει πέναλτι επειδή το χέρι του Ρέτσου είναι σε φυσική θέση. «Είναι ένα σύμπλεγμα παικτών, σε κοντινή απόσταση. Με την πλάτη του ο παίκτης του Παναθηναϊκού κρατάει την μπάλα κοντά στον Ρέτσο. Τα χέρια του είναι σε φυσική θέση, δεν υπάρχει πέναλτι», σχολίασε ο πρόεδρος των Αθηναίων διαιτητών και τηλεκριτικός της ΕΡΤ στην «Αθλητική Κυριακή». Μάλιστα πρόσθεσε πως ορθά και ο Κόρτους, ο VAR του Γερμανού Ζίμπερτ δεν έκανε παρέμβαση για τη φάση.

Αλλωστε, ο Ζίμπερτ που έβγαλε κίτρινη στον Ρέτσο στο 20', για να το παίξει αυστηρός, χάρισε κάρτες σε παίκτες του Παναθηναϊκού. Ειδικά η κόκκινη στον Τσέριν (31') που έβγαζε μάτια, καθώς σήκωσε το πόδι του ψηλά ριψοκίνδυνα προς στο κεφάλι Ροντινέι. Επίσης, στο 76' έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Πελίστρι του Παναθηναϊκού για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός το παίζει αδικημένος. Γελάνε και τα τσιμέντα!

Διαβάστε επίσης