Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Κλειδί» το γρήγορο γκολ

«Κλειδί» το γρήγορο γκολ
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 15:32

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Το αιώνιο ντέρμπι, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, είναι εδώ. Η ώρα, όχι των αποδείξεων, αλλά των πράξεων, είναι τώρα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να αποδείξει σε ΚΑΝΕΝΑΝ τίποτα. Εργάζεται για το καλό το δικό του. Για το μέλλον το δικό του. Και για το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει η ομάδα του να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη και να μην μπει στην όποια περιπέτεια στη συνέχεια. Το γρήγορο γκολ είναι κάτι που λείπει στον φετινό Ολυμπιακό και ο ίδιος μαζί το τεχνικό επιτελείο καλούνται να βρουν λύσεις ώστε η ομάδα να μην «πετάει» ημίχρονα στα οποία μάλιστα είναι και καλύτερη.

Ο Θρύλος στο πρωτάθλημα έχει χάσει σωρεία ευκαιριών στο πρώτο 45λεπτο των αγώνων του και πρέπει να το αλλάξει, ώστε να κάνει πιο εύκολη την ζωή του. Αυτό λοιπόν είναι κάτι που θέλει να ξορκίσει ο προπονητής του Ολυμπιακού, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα τελειώματα των φάσεων.

Το γρήγορο γκολ ανέκαθεν ήταν το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού και του έδινε από νωρίς μεγάλο προβάδισμα στα παιχνίδια του, αποτέλεσμα να κερδίζει.

Διαβάστε επίσης