Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ευκαιρία να «πατήσει» στην κορυφή!

Ευκαιρία να «πατήσει» στην κορυφή!
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 22:07

Η ώρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όλο και πλησιάζει. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά. Παρότι είμαστε στην αρχή της σεζόν, η σημασία του είναι τεράστια.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα έτοιμοι για μια αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων. Ούτως ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να πάρουν βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

Ξέρουν καλά στο λιμάνι ότι με νίκη πατάνε στην κορυφή και θα έχουν το «πάνω χέρι» στη συνέχεια, λόγω… άγχους στις τάξεις των αντιπάλων τους.

Κανείς από τους… «ανταγωνιστές» του Ολυμπιακού δεν είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό… έτσι απλά. Δεν είναι μαθημένοι. Αφήστε, δε, που με την πάροδο των ετών οι Πειραιώτες έχουν «βοηθήσει» τους αντιπάλους τους να… μικρύνουν τρομερά. Το αντιλαμβάνεται κανείς αυτό, από το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν ούτε καν το γεγονός ότι βρίσκονται με τον Ολυμπιακό στο κατόπι τους… Έχουν κάνει μέγα θέμα το γεγονός ότι ήταν στις πρώτες θέσεις και πανηγύριζαν από τώρα, ξεχνώντας ότι υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι τον Μάϊο.

Ο Ολυμπιακός έχει σαφή στόχευση.. Όσο μπορεί ο ίδιος αγωνιστικά, να είναι σταθερός και να παίρνει νίκες και εκμεταλλευόμενος τα στραβοπατήματα των άλλων να χτίσει μία καλή διαφορά.

Δείτε την βαθμολογία, όπου ο Θρύλος αύριο θέλει τη νίκη για να βρεθεί στην κορυφή:

Διαβάστε επίσης