Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Μπάχαλο» η ΑΕΚ, «καρφιά» Αλμέιδα για το ιατρικό τιμ!

«Μπάχαλο» η ΑΕΚ, «καρφιά» Αλμέιδα για το ιατρικό τιμ!
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 21:43

Οι τραυματισμοί στην ΑΕΚ είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας και φυσικά δεν θα έλειπαν και στο ματς στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό όπου ηττήθηκε δίκαια με 1-0.

Μάλιστα, αμέσως μετά την λήξη του ματς, ο Ματίας Αλμέιδα ήταν πυρ και μανία στις δηλώσεις του για την ήττα, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στους γιατρούς της ομάδας για τη διαχείριση στον τραυματισμό του Βίντα, όπου θεωρεί ότι επηρέασε στην έκβαση του ματς.

« Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε φάσεις, ο αντίπαλος σκόραρε όταν είχαμε μείνει με 10 παίκτες. Ο Βίντα ήταν 3 λεπτά έξω και αυτός είναι πολύς χρόνος. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε το καθαρό μυαλό», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ αφήνοντας αιχμές για το συγκεκριμένο γεγονός και όλα δείχνουν ότι είναι μία οικογένεια στην ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των Αλμέιδα-Μπονίνι (γυμναστή) με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου για το θέμα με τους τραυματισμούς.

Ο Αργεντινός τεχνικός ξέσπασε μετά τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για την ένταση των προπονήσεων.

Εν ολίγοις, για να μην μακρηγορούμε «φωνάζουν» και το παίζουν αδικημένοι, αλλά δεν κοιτάνε που είναι ένα χάλι και τσακώνονται μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης