Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο… αθόρυβος MVP λέγεται Τζολάκης

Ο… αθόρυβος MVP λέγεται Τζολάκης
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 15:30

]Ένα από τα παιδιά που πίστεψε πολύ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με το «καλημέρα» και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, «κέρδισε» αμέσως τον Βάσκο τεχνικό – που αρέσκεται να δουλεύει με νέα παιδιά και να «εκτοξεύει»- και αυτός ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που έλαβε, με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο «Τζόλα», ήταν ένας εκ των βασικών «κρίκων» της αλυσίδας των επιτυχιών του θρύλου στο Κόνφερενς Λιγκ και με αυτόν στη θέση του βασικού, ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στην Ευρώπη.

Πλέον δικαιωματικά έχει πάρει την φανέλα βασικού, χωρίς καμία αμφισβήτηση από κανέναν και το πιστοποίησε και στο ματς με την Μπράγκα για το Europa League, κρατώντας το μηδέν, συμβάλλοντας στην πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της σεζόν.

Ο νεαρός κίπερ χάρις τις δύο σπουδαίες επεμβάσεις-βεντάλια στα σουτ των Όρτα και Μαρτίνεζ στο πρώτο μέρος, έφτιαξε «αθόρυβα» την θριαμβευτική βραδιά των Κυπελλούχων Ευρώπης και ο Μεντιλίμπαρ σίγουρα ήταν πιο χαρούμενος άνθρωπος στον πλανήτη με την νέα εξαιρετική παρουσία του διεθνούς «κέρβερου».

Θυμίζουμε ότι σε αυτά τα δυο παιχνίδια του Europa League έχει 5.5 αποκρούσεις ανά παιχνίδι, αποτρέπει περίπου 2 γκολ ανά ματς και έχει βαθμολογηθεί από το Sofascore με 7.4 και 7.9 απέναντι σε Γάλλους και Πορτογάλους αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης