Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ετοιμάζουν Πογιέτ, αντί Αλόνσο!

Ετοιμάζουν Πογιέτ, αντί Αλόνσο!
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 13:41

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, προπονητής του Παναθηναϊκού, φαίνεται να είναι στην πόρτα της εξόδου, καθώς οι φήμες για αποχώρησή του εντείνονται. Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας και η αδυναμία να αποδώσει σύμφωνα με τις προσδοκίες έχουν δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης και των φιλάθλων. Παρά την υποστήριξη που είχε αρχικά, η πίεση για άμεσα αποτελέσματα φαίνεται πως οδήγησε στο να αναζητηθούν ήδη εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ήδη προετοιμασία για τον Γκουστάβο Πογιέτ, πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας, να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ο Πογιέτ, έχει και «συμμάχους» άλλωστε σε αυτή την πρόταση-ιδέα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι για παράδειγμα ένας από αυτούς, αλλά και νέες προσθήκες θα πουν καλή κουβέντα.

Επιπλέον, η έλευση του Πογιέτ ενδέχεται να φέρει και τον Γιαννάκη, πρώην συνεργάτη του, με τον οποίο είχαν συνεργασία. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, κινείται ήδη γρήγορα για να κλείσει το θέμα, με στόχο να προλάβει τις αγωνιστικές εξελίξεις και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας πριν να είναι πολύ αργά.

Θα είναι το ματς με τον Ολυμπιακό το τελευταίο του Αλόνσο; Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης