Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η μαγκιά Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ και η «επιστροφή» του Ολυμπιακού!

Η μαγκιά Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ και η «επιστροφή» του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024 - 13:50
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και παράγει λουλούδια αντί για καρπούς. Η λαϊκή σοφία έχει δώσει τις απαντήσεις της. Αυτό το καλοκαίρι δικαιώθηκε για μία ακόμα φορά μετά και την επιβλητική νίκη επί της Μπράγκα, χθες στη «λάβα» του Καραϊσκάκης.

Φέτος διαβάσαμε από διάφορους πόλους είτε ότι ο Μαρινάκης δεν έκανε μεταγραφές για τα 100 χρόνια και γενικά δεν έδωσε βάρος στην ομάδα. Δεν γνωρίζουμε αν το πίστευαν και οι ίδιοι, αλλά σίγουρα κατάφεραν να πείσουν κάποιους φίλους του Ολυμπιακού γεγονός που προκάλεσε εσωστρέφεια με αφορμή και κάποιες μέτριες εμφανίσεις των Κυπελλούχων Ευρώπης.

Είναι ιδιαίτερη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Οι απανταχού φίλοι της ομάδας, ζουν με αυτό τον άσβεστο ρομαντισμό, με αυτή την αστείρευτη αγάπη… Όμως, υπάρχουν και ορισμένοι έχουν master της καταστροφολογίας, της ισοπέδωσης και της γκρίνιας για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα (Παναιτωλικός, Άρης, Λιόν) ξεχνόντας τι ομάδα παρέλαβε πέρυσι ο Μεντιλίμπαρ και που την οδήγησε.

Χαλάσαν... πληκτρολόγια και στόμα ορισμένοι και δημιουργούσαν εσωστρέφεια χωρίς λόγο και δεν εκτιμούν την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος το καλοκαίρι. Με πρωτοκλασάτους παίκτες να έχουν παραμείνει και έχουν έρθει στο ρόστερ, με πολλά χρήματα να έχουν χρειαστεί να δαπανηθούν για το καλό του Ολυμπιακού. Και ήρθε η χθεσινή επιβλητική νίκη με την Μπράγκα για να τους βάλει ξανά στην θέση τους.

Εκείνοι που «στόλιζαν» τον ηγέτη του Ολυμπιακού και τον προπονητή που έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο, μάλλον θα πήραν το μήνυμα χθες ότι πρέπει να είναι δίπλα και όχι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο διακόπτης γύρισε για τα καλά για τον Ολυμπιακό, που άντεξε τους κραδασμούς του Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει να πορεύεται με στόχο στην ιστορική σεζόν 2024-25 των 100 χρόνων της ιστορίας του να κατακτήσει το νταμπλ και μία νέα διάκριση στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης