Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Είναι ο Ολυμπιακός και μετά το χάος στην Ευρώπη!

Είναι ο Ολυμπιακός και μετά το χάος στην Ευρώπη!
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024 - 00:48

Μοναδικός άξιος εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου μας εκεί έξω… Ο μόνος που μπορεί να λέγεται Ευρωπαίος, από αυτό το έρμο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο κάθε φορά που οποιοσδήποτε άλλος περνάει τα σύνορα, διασύρεται. Μικρές ομάδες, με μικρή νοοτροπία, «πούλησαν» την ευρωπαϊκή τους παρουσία (AEK), για να μπορέσουν να πάρουν κανέναν τίτλο στην Ελλάδα και να σβήσουν την… απίστευτη δίψα τους. Την τρομερή ξηρασία, την οποία βίωναν τόσα χρόνια. Όχι ότι αυτοί που παίζουν στην Ευρώπη διαπρέπουν, είδαμε τι έκαναν με τα… χωριά.

Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Μόνο. Είναι σαν… χάος, η διαφορά που χωρίζει τη Νο1 δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κυπελλούχος Ευρώπης έδειξε ότι είναι εδώ και διέλυσε την Μπράγκα παραδίδοντας ένα μάθημα πως γίνεται στους απέναντι. Το να κερδίζεις αλλά και να προσφέρεις και θέαμα. Ο Ολυμπιακός το έκανε με απόλυτη επιτυχία, σε αντίθεση με τους «άλλους», που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την 5η ομάδα του βοσνιακού πρωταθλήματος, ενώ οι άλλοι στον Βορρά έχασαν μέσα στην έδρα τους από την Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία έχει χάσει την αίγλη που είχε παλαιότερα και έπαιζε με παίκτη λιγότερα περισσότερα από το 56’. Η απόλυτη ξεφτίλα!

Είναι ο Ολυμπιακός και μετά το χάος. Και σε προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού παραμένει ο ΜΟΝΟΣ που φέρνει βαθμούς, σε αυτή τη χώρα… Ο μόνος που μπορεί να κρατά ψηλά τη σημαία και να μη… λυγίζει.

Οι δικές του επιτυχίες, γίνονται επιτυχίες ΟΛΟΥ του ελληνικού ποδοσφαίρου! Και οι -διαρκείς- αποτυχίες των άλλων, γίνονται πάντα αποτυχίες ΟΛΟΥ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και τραβούν και τον Ολυμπιακό πίσω, την ώρα που ΜΟΝΟ εκείνος κάνει προσπάθεια να τραβήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά…

Διαβάστε επίσης