Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεντιλίμπαρ: «Να πιέζουμε ψηλά, να κλέβουμε την μπάλα! Ως επιθετικός ο Ροντινέι μας δίνει περισσότερα»

Μεντιλίμπαρ: «Να πιέζουμε ψηλά, να κλέβουμε την μπάλα! Ως επιθετικός ο Ροντινέι μας δίνει περισσότερα»
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024 - 23:17

Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, στη νίκη (3-0) επί της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, εμφανίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά, ο προπονητής του Θρύλου δήλωσε: «Στις δικές σας σημειώσεις; (σ.σ. για το ότι έπαιξαν καλά επτά παίκτες). Στο ότι σας άρεσαν επτά παίκτες, δεν μπορώ να σας πω κάτι. Δικές σας είναι. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια, το ματς ισορρόπησε και το γκολ στο 1-0 ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Ήρθε στην πιο καλή στιγμή. Όσον αφορά στον Τσικίνιο, δεν έχουμε νέα (σ.σ. για τον τραυματισμό του). Αύριο θα ξέρουμε. Ο Ροντινέι μας δίνει περισσότερα πράγματα ως επιθετικός και του αρέσει. Οπότε, πηγαίνει καλά.

Για τον Χρήστο Μουζακίτη, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» είπε: «Ηταν ένα παιχνίδι μόνο. Δεν βγάζουμε συμπεράσματα από έναν μόνο αγώνα. Την Κυριακή, θα είναι διαφορετικά. Δεν θα είναι το ίδιο. Η πρόθεση είναι να παίζουμε με αυτήν την ιδέα. Είναι νέος όμως, ε; Άρα μπορούμε να τον λέμε μικρό. Επίσης, σίγουρα το 1-0 ήρθε σε καλή στιγμή, καθώς πιεζόμασταν. Όμως, η ιδέα μας είναι αυτή. Να παίζουμε με πίεση. Να πιέζουμε ψηλά και να κλέβουμε τη μπάλα. Πάντα ένα γκολ βοηθά μία ομάδα».

Διαβάστε επίσης