Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο απίστευτος Ροντινέι, η «νέα θέση» στον Ολυμπιακό και ο... Ποντένσε

Ο απίστευτος Ροντινέι, η «νέα θέση» στον Ολυμπιακό και ο... Ποντένσε
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024 - 23:45
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τι Ροντινέι ήταν αυτός; Τι έκανε πάλι ο παικταράς! Για να καταθέσω την αμαρτία μου, όχι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης και διάρκειας. Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπράγκα ήταν ότι όχι απλώς έβγαλε δύο ασίστ, αλλά ήταν παντού, σε άμυνα και επίθεση.

Ο «Ρόντι», μετά το αρκετό καλό δείγμα γραφής με τον Ατρόμητο, έδειξε την απαράμιλλη ποιότητα του στο κρίσιμο ματς με τους Πορτογάλους, που χάρις σε εκείνον και τους συμπαίκτες του το μετέτρεψαν σε θρίαμβο.

Έδωσε μάχες και σχεδόν όλες οι επιθέσεις περνούσαν από τα πόδια του και λόγω της οξυδέρκειας του είχε σημαντικό ρόλο στα δύο από τα τρία γκολ. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ειδικά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και φαίνεται, πως ζει την... δεύτερη νιότη του στο Λιμάνι.

Πέρα από την εμπειρία και την ποιότητα που φέρνει, ο Ροντινέι δείχνει εξαιρετική φυσική κατάσταση και συνέπεια, στοιχεία που μπορούν να εμπνεύσουν και τους νεότερους παίκτες. Στο μέλλον, η ηγετική του παρουσία και η ικανότητά του να ανεβαίνει επιθετικά μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό σε κρίσιμες ευρωπαϊκές και εγχώριες αναμετρήσεις, όπως έγινε και απόψε. Ο Μεντιλίμπαρ τρίβει τα χέρια του με τον Βραζιλιάνο παικταρά και δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δείχνει να... ξεχνάει τον Ποντένσε με αυτά που κάνει, άλλωστε και στην συνέντευξη τύπου μετά τον θρίαμβο επί των «Αρσεναλίστας». «Ο Ροντινέι είναι ένας επιθετικός ακραίος παίκτης και είναι χαρούμενος στη θέση αυτή και μας δίνει πολλά πράγματα. Η επίθεση είναι κάτι που του ταιριάζει και τον κάνει να αισθάνεται καλά, οπότε και για εμάς έχει πάει καλά αυτό το σχήμα», αυτά είπε ο Βάσκος τεχνικός για εκείνον.

Διαβάστε επίσης