Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παλιός-καλός Ολυμπιακός, πάει φουριόζος στο ΟΑΚΑ!

Παλιός-καλός Ολυμπιακός, πάει φουριόζος στο ΟΑΚΑ!
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024 - 22:32
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αυτός ήταν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ, που όλοι θαυμάσαμε πέρσι με την κατάκτηση του Conference League. «Έπνιξε» την Μπράγκα στην «λάβα» του «Γ. Καραϊσκάκης» και πήρε την πρώτη νίκη στη League Phase του Europa League, επί της Μπράγκα προκαλόντας τρόμο για αντιπάλους με αυτό που έρχεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση φέτος. Κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και δεν άφησαν καθόλου του επίδοξους Πορτογάλους του Κάρλος Καρβαλιάλ να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς. Ελ Κααμπί και Ροντινέι (σε ρόλο εξτρέμ) έκανε την άμυνα της Μπράγκα να θυμίζει παιδική χαρά, με την τρομερή συνεργασία τους και αυτά που έκαναν μέσα στο γήπεδο και άφησαν τον Μεντιλίμπαρ πιο ικανοποιημένο από ποτέ.

Από κοντά ήταν και ο μόνιμος «εγκέφαλος» Σαντιάγκο Έσε που έκανε πραγματικά τα πάντα μαζί με τον 17χρονο «δαίμονα» με τo baby face Xρήστο Μουζακίτη, ο οποίος δικαιώνει απόλυτα το project του Ολυμπιακού με τα νέα παιδιά και τον ίδιο τον Μεντιλίμπαρ.

Όλα πήγαν τέλεια για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι χόρτασαν θέαμα και γκολ τον κόσμο τους, όπου έφυγε ευχαριστημένος και «χορτασμένος» μετά από καιρό. Πλέον, ήδη μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για νίκη με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπως και το απαίτησε και ο κόσμος. Το διακύβευμα είναι μεγάλο για ολόκληρο τον Οργανισμό και θα αποκτήσει μεγάλη ψυχολογία ενόψει και της διακοπής που έρχεται αμέσως μετά, με αυτή τη νίκη και θα στείλει μήνυμα και στους ανταγωνιστές.

Διαβάστε επίσης