Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ευαγγέλου: Δυο δυο δίνει τα πέναλτι στον ΠΑΟΚ

Ευαγγέλου: Δυο δυο δίνει τα πέναλτι στον ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024 - 15:20

-Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) VAR στον αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (7η αγωνιστική), με διαιτητή τον Βεργέτη (Αρκαδίας)...

-Ο Ευαγγέλου είναι ένας από τους διαιτητές που αλλοίωσαν τη βαθμολογία, όμως ο Λανουά τον επιβραβεύει. Τον έβαλε VAR στον αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ, ενώ θα πάει στην Ιταλία (4-5/10) για σεμινάρια (άλλο βραβείο κι αυτό!) μαζί με τον Κουμπαράκη (Κυκλάδων). Όμως, δεν όρισε τον Κουμπαράκη σε κάποιο ματς.

-Ο Αθηναίος ρέφερι ήταν VAR και στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2, όπου φώναξε τον Φωτιά (Πέλλας) σε ισάριθμα on field review, με αποτέλεσμα να δοθούν δυο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, το δεύτερο ανύπαρκτο καθώς μέχρι και ο Λανουά παραδέχθηκε ότι το πάτημα στον Τσάλοφ ήταν στιγμιαίο και δεν υπήρχε παράβαση!

-Σε έκτακτη σύσκεψη για το VAR, o Βαλέρι που παίρνει μαζί του τον Ευαγγέλου στην Ιταλία, έδειξε τη λαβή πάλης του Λαμέλα στον Λαμαράνα στο 0-0 του αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ όπου ο Πολυχρόνης (Πιερίας) με VAR τον Ευαγγέλου (Αθηνών) δεν καταλόγισαν το πέναλτι. Απευθύνθηκε στον Ευαγγέλου και του είπε: «Σε φάση με το τράβηγμα του Πεταυράκη στον Κετζιόρα έδωσες πέναλτι (σ.σ. υπέρ του ΠΑΟΚ στον αγώνα (3-2) με τον Πανσερραϊκό με το οποίο έγινε το 1-1). Ακόμη και αν συμφωνήσουμε ότι η φάση στη Λιβαδειά δεν είναι πέναλτι, πρέπει να είστε πιο έξυπνοι. Να βρίσκετε τη σωστή κάμερα και να εξετάζετε την κάθε φάση». Ουσιαστικά, ο Βαλέρι άφησε υπόνοιες ότι ο Ευαγγέλου έπρεπε να καλέσει τον Πολυχρόνη για να δώσει πέναλτι, επιλέγοντας και το ανάλογο στιγμιότυπο που «ξεκαθαρίζει» ότι υπάρχει παράβαση. Εμμέσως πλην σαφώς «κάρφωσε» ότι ο Ευαγγέλου έπρεπε να ειδοποιήσει τον Πολυχρόνη για να ανασκόπηση της φάσης.

-Γιατί ο Λανουά βάζει κάποιους διαιτητές στις ίδιες ομάδες; Και ο Βεργέτης τη δεύτερη αγωνιστική σφύριξε ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 και υπήρξαν παράπονα από τον ΠΑΟΚ για δήθεν πέναλτι, όμως ήταν χέρι στήριξης και το δικαίωσε μέχρι και ο Λανουά.

Διαβάστε επίσης