Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο κόσμος θα παίξει... μπάλα και η Μπράγκα θα «πνιγεί» στο Λιμάνι! (video)

 Ο κόσμος θα παίξει... μπάλα και η Μπράγκα θα «πνιγεί» στο Λιμάνι! (video)
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024 - 12:20

Απέναντι στην Μπράγκα, ο Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση των θέσεων 9-24 που εξασφαλίζουν τη δεύτερη ευκαιρία να βρεθεί στους «16». Κόντρα στη πορτογαλική ομάδα, ο Θρύλος ξέρει ότι θα έχει δύσκολο έργο.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο «διψούν» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θέλουν να μπουν με το… δεξί στο Καραϊσκάκη, σε επίπεδο Ευρώπης.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας με τους Πορτογάλους για τη συνέχεια τους στη διοργάνωση και γι’ αυτό είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Κόντρα στην επικίνδυνη Μπράγκα, ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο «όπλο» που δεν έχει κανείς. Τον κόσμο του και το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του, την ώθηση που μπορεί να δώσει ο «ερυθρόλευκος» λαός στην ομάδα για να κάνει τις υπερβάσεις της. Με αυτές τις ομάδες που έχει στη League Phase του Europa League, είναι αναγκαίο να κάνει η ομάδα του Xοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τις δικές της υπερβάσεις για να φτάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Αναλύσεις για τις δυνατότητες της Μπράγκα έχουν γίνει πολλές. Για το ρόστερ, τους παίκτες που έχει, τη χρηματιστηριακή της αξία, τη δυναμική της. Αυτό που δεν μπορεί, όμως, να έχει στον ίδιο βαθμό με τον Ολυμπιακό είναι η καρδιά και η ψυχή. Αυτό είναι το βασικό γνώρισμα των «ερυθρολεύκων». Εκεί, λοιπόν, η πορτογαλική δεν θα έχει... αντίδοτο! Καλούς παίκτες έχουν, με ποιότητα, με ικανότητες. Μα το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό! Έχει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του που είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά και στην Ευρώπη.

Το ματς θέλει υπομονή, προσοχή, συγκέντρωση, ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα. Ο «Μέντι» έχει δουλέψει με τους παίκτες του, έχει «διαβάσει» την Μπράγκα, την έχει αναλύσει, έχει επισημάνει στους παίκτες του, αφενός τι να προσέξουν, αφετέρου ποια είναι τα αδύνατα σημεία των Πορτογάλων. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να το κάνουν.

Όσοι, λοιπόν, θα βρίσκονται το βράδυ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ένα πράγμα να έχουν στο μυαλό τους. Στηρίζουμε την ομάδα από το πρώτο λεπτό, της δίνουμε δύναμη και ώθηση για να φτάσει στο στόχο της! Παίζει και ο κόσμος μπάλα στον Πειραιά και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το πάρουν καλά χαμπάρι και οι Πορτογάλοι.


Διαβάστε επίσης