Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έχει «διαβάσει» την Μπράγκα και δεν κάνει πειράματα!

Έχει «διαβάσει» την Μπράγκα και δεν κάνει πειράματα!
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024 - 11:13

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς… Europa League, με το μυαλό του αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Μπράγκα (3/10, 19:45) στο κατάμεστο Καραϊσκάκη για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase

Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην Ευρώπη στην έδρα τους, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός, αναγνωρίζει την ποιότητα της Μπράγκα, την έχει διαβάσει πολύ την δεν πρόκειται να πάει σε τρελές αλχημείες σε σχήματα και πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο φαίνεται πως έχει αποφασίσει να δώσει φανέλα βασικού στον Χρήστο Μουζακίτη. Πάντως, οι σίγουροι θα είναι Τζολάκης, Κάρμο, Ρέτσος, Έσε, Ορτέγκα, Τσικίνιο και Ελ Κααμπί έχουν εξασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ για τα εξτρέμ πολλά θα εξαρτηθούν από την χρησιμοποίηση του Ροντινέι.

Το πλέον ξεκάθαρο αφορά την προσέγγιση του Ολυμπιακού στο ματς, η οποία θα είναι επιθετική. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την πρώτη τους νίκη στο νέο Europa League και με σύμμαχο τους ΓΑΥΡΟΥΣ θα επιχειρήσουν να «πνίξουν» την Μπράγκα.

Διαβάστε επίσης