Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Mε πάθος και ψυχή Κυπελλούχου Ευρώπης για τη νίκη στο «Kάστρο» του!

Mε πάθος και ψυχή Κυπελλούχου Ευρώπης για τη νίκη στο «Kάστρο» του!
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024 - 09:55

Θρύλος είσαι, ψηλά στην Ευρώπη θέλεις να πας! Και για να το επιτύχει αυτό η ομάδα του Πειραιά, απόψε έχει μπροστά της ένα υψηλό εμπόδιο, το οποίο πρέπει να ξεπεράσει! Έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» με την Μπράγκα ο Ολυμπιακός! Σέντρα στις 19:45, στη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Μετά το κακό αποτέλεσμα στη Λιόν, έτσι όπως ήρθε και αυτό, ο Θρύλος οφείλει σήμερα να γυρίσει την κατάσταση και να το «ρεφάρει», νικώντας στην έδρα του και κάνοντας την αρχή, για να πάρει τους πόντους που χρειάζεται και να προκριθεί.

Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν θα είναι και στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν καλά. Αν θέλουμε όμως να συνεχίσουμε στους «16» της διοργάνωσης, οφείλουμε από την Πέμπτη κιόλας να μαζεύουμε βαθμούς.

Οι νίκες στην έδρα μας κυρίως, μαζί με όσους βαθμούς καταφέρουμε να μαζέψουμε εκτός έδρας με Πόρτο, Στεάουα και Μάλμε θα μας δώσουν την πρόκριση.

Έχει ανάγκη η ομάδα από μια μεγάλη νίκη για να δει με άλλο μάτι την συνέχεια, για να υπάρξει ηρεμία στα αποδυτήρια και την κερκίδα, και να αναπτερωθεί το ηθικό. Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε ξανά στο Καραϊσκάκη για να αναζητήσει και να πάρει την πρώτη του νίκη, στο νέο Europa League. Ο στόχος του είναι η νίκη και προς τα εκεί θέλει να πάει, παίζοντας ως Κυπελλούχος Ευρώπης!


Διαβάστε επίσης