Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όρτα: «Νιώθω πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά που γυρίζω εδώ...»

Όρτα: «Νιώθω πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά που γυρίζω εδώ...»
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 19:51

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπράγκα για την 2η αγωνιστική του UEFA Europa League με τον Θρύλο να δοκιμάζεται κόντρα σε άλλη μία πορτογαλική ομάδα.

Τους ποδοσφαιριστές της πορτογαλικής εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Europa League ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του και όχι μόνο.

Για τις δηλώσεις του Τσικίνιο για εκείνον και τον αγώνα: «Ναι. Όσο για τον Τσικίνιο ήδη είχαμε επικοινωνία πριν από λίγο. Ήρθαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Περάσαμε απίστευτες στιγμές. Θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Έχουμε την ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε και να νικήσουμε».

Για την αλλαγή διάταξης από τον Ολυμπιακό για τον αγώνα της Πέμπτης: «Δεν μας τρομάζει ούτε μας μπερδεύει αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που ξέρουμε τις ιδέες του αντίπαλου. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και σας θυμίζω πώς έχουμε 3 σερί νίκες».

Για την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη και τον ευρωπαϊκό τίτλο: «Όντως νιώθω πολύ ιδιαίτερα και πολύ ξεχωριστά που γυρίζω εδώ. Νιώθω σαν να ήταν χθες οι 3 μήνες. Ήταν το τελευταίο μου ματς (στους Πειραιώτες) που συνοδεύτηκε με νίκη με δικά μου γκολ. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να τα καταφέρουμε από δικά μου γκολ με την ομάδα που είμαι τώρα».

Για το πώς νιώθει που γυρίζει στην Ελλάδα: «Όντως πέρασα μεγάλες στιγμές. Το νιώθω σαν στο ‘σπίτι’ μου. Τα έχω ήδη πει στην ομάδα για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και μόνο για τη νίκη μας από τότε που θα ξεκινήσει».

Διαβάστε επίσης