Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το κάλεσμα της Θύρας 7 για το κορέο με Μπράγκα! (photo)

Το κάλεσμα της Θύρας 7 για το κορέο με Μπράγκα! (photo)
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 14:30

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του έχουν ένα «δέσιμο» το οποίο αν δεν είσαι ΓΑΥΡΟΣ, δεν μπορείς να καταλάβεις. Δεν μπορείς να αντιληφθείς και δεν μπορείς να κατανοήσεις εύκολα. Παρότι ακόμα δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που πρέπει, με τα αποτελέσματα να μην είναι τα επιθυμητά, οι φίλοι του Ολυμπιακού όχι απλώς δεν… γυρνούν την πλάτη στην αγαπημένη τους ομάδα, αλλά είναι εκεί και πιο δυνατοί από ποτέ, στέκονται στο πλευρό της.

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ, αυτή η αγάπη για την ομάδα, η οποία ποτέ δεν ξεθωριάζει και αντιθέτως γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή, είναι ο οδηγός για όλους μας. Για τον κόσμο, αλλά και για τον ίδιο τον Σύλλογο. Για τους παίκτες, τον προπονητή, για όλους.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν αφήνει πίσω του το (νικηφόρο) παιχνίδι με τον Ατρόμητο και κοιτάει μπροστά, γιατί ακολουθούν τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, αρχής γενομένη με την Μπράγκα.

Η Θύρα 7, οι οργανωμένοι του Θρύλου απηύθυναν κάλεσμα στους οπαδούς να έρθουν νωρίτερα, ώστε να ετοιμαστεί κατάλληλα το φανταστικό κορεό που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα στην Ευρώπη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Θύρα 7:

Διαβάστε επίσης