Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έβγαλαν στη φόρα τα σκάνδαλα για Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο (video)

Έβγαλαν στη φόρα τα σκάνδαλα για Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο (video)
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 18:37

Η αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου από την ΑΕΚ αποτέλεσε αφορμή για να βγουν πολλά πράγματα στη φόρα στην αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/9). Είχαμε το ξεκατίνιασμα της... εξυγίανσης για τον σκανδαλώδη ρόλο του (αποκαλούμενου και) Γιαννάκη στην ΑΕΚ. Μπορεί να μην ήταν στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ και να τον ανέφεραν ως «εξωδιοικητικό» ή δεξί χέρι του Μελισσανίδη όμως ειπώθηκαν πράγματα από τους δημοσιογράφους για παρεμβάσεις του σε εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων και γενικότερα για τη δράση του στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλα όσα ειπώθηκαν αποτελούν δικαίωση, αν προτιμάτε επιβεβαίωση, όσων καταγγέλλει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια περί εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το χώρο του ποδοσφαίρου. Επίσης, πρώτος ο Ολυμπιακός, επικεντρώθηκε στη δράση του στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και έκανε καταγγελίες με ονόματα, όπου δέσποζε το όνομα του Γιαννάκη Παπαδόπουλου.

Υπάρχει εισαγγελέας για να ασχοληθεί με όλα αυτά που προκαλούν ανατριχίλα;

Διαβάστε:

Παπαθεοδώρου: «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2023. Είχε μεγάλη γνώση του παρασκηνίου. Το 60% του ποδοσφαίρου είναι αυτό που δεν βλέπουμε».

Βασιλόπουλος: «Καθοριστικός ρόλος του Παπαδόπουλου ήταν το 2018, όταν εκλάπη το πρωτάθλημα του 2018 από τον ΠΑΟΚ και δόθηκε με απευθείας ανάθεση στην ΑΕΚ».

Κετσετζόγλου: «Το 50% της ΕΠΟ το είχε ο ΠΑΟΚ και το άλλο 50% η ΑΕΚ».

Μίχος: «Ήταν κομβικός ο ρόλος του Γ. Παπαδόπουλου για να αλλάξει η διοίκηση στην ΕΠΟ. Ασχολιόταν με άλλες ομάδες και άλλες κατηγορίες»!

Ειπώθηκαν κι άλλα πράγματα όπως:

-«Ηταν ο αντ' αυτού του Μελισσανίδη».

-«Η σημαντικότερη προσφορά του έχει να κάνει με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ πριν από δυο χρόνια».

-«Είχε μεγάλη γνώση για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

-«Ξέρεις ποιος ήταν ο ρόλος του Γιάννη Παπαδόπουλου στην αλλαγή της ΕΠΟ»...

-«Με τους Πολωνούς διαιτητές είχε κάποια σχέση; Αν ήπιαν πόσο ήπιαν»...

-«Αν έχεις απορίες τι έκανε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ρώτα τον Τεβεκέλη και τον Μάκη Γκαγκάτση».

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τις ανακοινώσεις και τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον γνωστό Γιαννάκη. Όμως, η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν τον τιμώρησε για παρεμβάσεις του σε εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων επειδή θεώρησε ότι δεν είχε σχέση με την ΑΕΚ! Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. Όπως θα είναι σκάνδαλο αν δεν παρέμβει εισαγγελέας, με αφορμή όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του OPEN.

Ο Μαρινάκης κατηγορήθηκε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μετά από μια τυχαία συνάντησή του με τον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, στο ξενοδοχείο Χίλτον. Για πολλά χρόνια έριχναν λάσπη στον Ολυμπιακό. Τώρα, υπάρχει εισαγγελέας για να ασχοληθεί με όσα ειπώθηκαν και έχουν... άρωμα σκανδάλων;

Τόσα χρόνια οι... εξυγιαντές μιλάνε για τον Παπουτσέλη. Όμως, τα τελευταία χρόνια γίνονται όργια στη διαιτησία και η βρωμιά έχει ξεχειλίσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ 33' ΚΑΙ ΜΕΤΑ:

Διαβάστε επίσης