Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το απόρθητο «Κάστρο» θα του κάνει εύκολο το έργο στην Ευρώπη!

Το απόρθητο «Κάστρο» θα του κάνει εύκολο το έργο στην Ευρώπη!
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 10:52

Ο Ολυμπιακός πορεύεται και θα συνεχίσει να το κάνει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ως Κυπελλούχος Ευρώπης Οι Πειραιώτες μετρούν αντίστροφα για τη League Phase του Europa League και για τις 8 αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα κληθούν να παίξουν στο φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τις Ρέιντζερς, Μπράγκα, Καραμπάγκ και Τβέντε.

Πρόκειται για μία κλήρωση που αφήνει μεγάλα περιθώρια στους «ερυθρόλευκους» για να ελπίζουν σε ευρωπαϊκή πορεία, με τα τέσσερα παιχνίδια στην έδρα τους να αποτελούν μεγάλες ευκαιρίες για «τρίποντα», που αν συνδυαστούν με θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα θα δώσουν κατά πάσα πιθανότητα την πρόκριση, τουλάχιστον για τα playoffs των θέσεων 9-24.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν αφήνει πίσω του το (νικηφόρο) παιχνίδι με τον Ατρόμητο και κοιτάει μπροστά, γιατί ακολουθούν τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, αρχής γενομένη με την Μπράγκα.

Άλλωστε, δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Και ξέρουν στην ομάδα πώς αν «μείνουν» σε αυτόν τον αγώνα, θα το «πληρώσουν» ακριβά. Η πορτογαλική ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση και δεν συγχωρεί.

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν, όμως, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει ο Ολυμπιακός τη διαφορά να αυξάνεται από τις πρώτες 24 θέσεις που οδηγούν σε διαδικασία πρόκρισης στους «16» στο νεοσύστατου Europa League. Θυμίζουμε, στην πρεμιέρα είχαμε Λιόν-Ολυμπιακός 2-1.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, θέλει να τα δώσει όλα και να φτάσει σε μία νίκη, μία σημαντική νίκη που θα του δώσει και ελπίδες πρόκρισης, αλλά και θα τον ανεβάσει ψυχολογικά σε μία δύσκολη περίοδο.

Το σημαντικό για τους Κυπελλούχους Ευρώπης είναι να κρατήσουν απόρθητο το «Κάστρο» τους και αν μπορούν να κάνουν το 4/4 θα καταφέρουν να κλειδώσουν μία θέση στις πρώτες 24. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να παραμείνει αήττητος εντός έδρας.

Διαβάστε επίσης