Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το... κρυφό μήνυμα του Μεντιλίμπαρ!

Το... κρυφό μήνυμα του Μεντιλίμπαρ!
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 00:07

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα σχετικά ήρεμο απόγευμα απέναντι στον Ατρόμητο, επικρατώντας 2-0 της ομάδας του Περιστερίου, για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μετά τα τέλη Αυγούστου στη Λαμία.

Αρκετά ήταν τα θετικά συμπεράσματα για τον Μεντιλίμπαρ. Μπορεί να μην έθελξε ξανά με την απόδοση του, αλλά… η παρουσία των Αποστολόπουλου, Μουζακίτη, Κωστούλα στο αρχικό σχήμα έδωσε άλλη πνοή και άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος τεχνικός έκανε ένα γενναίο ροτέισον σε σχέση με το παιχνίδι με τη Λιόν και το ίδιο το ποδόσφαιρο ήρθε να δικαιώσει και την επιλογή του και το θάρρος του και παράλληλα με την επιλογή του έστειλε μήνυμα στους υπόλοιπους «μεγάλους» που δεν έχουν δώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής.

Θέλει να πάρει περισσότερα από τον Βέλντε που είναι άλλος στα επίσημα από τα φιλικά, από τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα που ψάχνουν ρυθμό, από τον Γιαζίτζι που κι αυτός θα θέλει χρόνο. Είναι υποχρεωτικό να συμβεί κάτι τέτοιο, όσο κι αν δεν μπορεί να «πιάσουν» όλες οι μεταγραφές. Γι’ αυτό ο Μεντιλίμπαρ «ενεργοποίησε» τους νεαρούς, ώστε να τους έχει εγρήγορση στα επόμενα ματς να δώσουν λύσεις και να τον δικαιώσουν όποτε τους δοθεί ξανά η ευκαιρία.

Θυμίζουμε, ότι έχουμε μπει σε μία εξαιρετικά απαιτητική εβδομάδα που περιλαμβάνει αναμετρήσεις με την Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, το βράδυ της Πέμπτης (3/10, 19:45) και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την επόμενη Κυριακή και πρέπει να γίνει κατάλληλη διαχείριση.

Διαβάστε επίσης