Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σύμμαχοι και στα φάλτσα υπέρ τους Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Σύμμαχοι και στα φάλτσα υπέρ τους Παναθηναϊκός και ΑΕΚ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:11

Από τη μια οι επικοινωνιακοί συνήγοροι με άρωμα ΑΕΚ από την άλλη οι αντίστοιχοι με άρωμα Παναθηναϊκού, κοινός παρονομαστής, αν προτιμάτε τακτική, ότι «κράζουν» τον Λανουά. Όμως, δεν είναι θετικό οι δυο ομάδες, ειδικά η ΑΕΚ, όχι μόνο να ευνοούνται αλλά ο Λανουά, σε κάποιες περιπτώσεις, να «δικαιολογεί» τα λάθη υπέρ τους και σε άλλες να μην ασχολείται με αυτά. Ο Γάλλος, πάντα αγωνιστική η κριτική, δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η βελτίωση της διαιτησίας, παρά οι δημόσιες σχέσεις.

Αρκεί στον αρχιδιαιτητή να μην «φωνάζουν» οι συγκεκριμένες ομάδες; Ρίξτε μια ματιά στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο που εκφράζουν τις απόψεις των ΑΕΚ και ΠΑΟ και θα καταλάβετε.

Η διαιτησία πάει τρένο την ΑΕΚ. Ευνοήθηκε 100-0 στο ματς με τον Λεβαδειακό (Πολυχρόνης, Ευαγγέλου), όπου δεν δόθηκαν τρία πέναλτι σε βάρος της, και 200-0 στο παιχνίδι με τον Βόλο (Φωτιάς, Παπαδόπουλος), όπου δεν καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ και στο τέλος του α' μέρους δεν αποβλήθηκε ο Πιερό.

Ακολούθησε κι άλλο «μαργαριτάρι», καθώς έκρινε ότι στο 45+1' του αγώνα Καλλιθέα-ΑΕΚ 0-0 δεν υπάρχει πέναλτι αλλά φάουλ! Πιο συγκεκριμένα θεώρησε ότι η αγκωνιά του Περέιρα στον Πασαλίδη (με την οποία τον τραυμάτισε!) είναι εκτός περιοχής και αυτό έλεγξε ο VAR. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει παράβαση πέναλτι. Αντίθετα, δεν έδειξε το πέναλτι του Πήλιου στον Τζιάνι. Διαιτητής ήταν ο Τζήλος και VAR ο Σιδηρόπουλος.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό παίρνει σφυρίγματα, όπως και η ΑΕΚ με την οποία είναι σύμμαχοι σε ΕΠΟ, Λίγκα, όμως στις λεπτομέρειες παίρνει σφυρίγματα. Ειδικότερα, το διαιτητικό αίσχος ήταν στο παιχνίδι με την Καλλιθέα (2-2), όπου ο Κατσικογιάννης (με VAR τον Φωτιά) φαντάστηκε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Κώτσιρα και ακύρωσε γκολ που πέτυχε. Χώρια που ο Λανουά έβγαλε στη σέντρα τον Σιδηρόπουλο για δήθεν λάθος του στο παιχνίδι του με τον Αστέρα.

Ακόμη, ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε από τους Ευαγγέλου, Ζαμπαλά, καθώς δεν σφύριξαν επιθετικό φάουλ πριν το 2-1 επί του Πανσερραϊκού αλλά και πέναλτι υπέρ του που δεν δόθηκε.

Διαβάστε επίσης

Το... κρυφό μήνυμα του Μεντιλίμπαρ!

Το... κρυφό μήνυμα του Μεντιλίμπαρ!

Ο Βάσκος τεχνικός είναι ικανοποιημένος από τους Νέους και πλέον περιμένει και από τις μεταγραφές και από μερικούς που βρίσκονται σε ρηχά νερά να βγουν μπροστά...